DEFENDER WORKS V8 70TH EDITION

LEGENDA, MAI PUTERNICA DECAT PANA ACUM.

AFLATI MAI MULTE
ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER
AUTOMOBILE AUTENTICE

REALIZAM VEHICULE ORIGINALE AUTENTICE, PASTRAND EXACT CONFIGURATIA INITIALA.

AFLATI MAI MULTE
SERVICII PENTRU CLIENTI

O GAMA COMPLETA DE SERVICII PENTRU DVS. SI VEHICULUL DVS. CLASIC.

AFLATI MAI MULTE
LAND ROVER CLASSIC

Land Rover Classic are drept obiectiv pastrarea si restaurarea modelelor clasice, astfel incat sa poata fi admirate si pretuite de generatiile urmatoare. De asemenea, ne angajam cu seriozitate in crearea unor initiative de restaurare, intretinere si pastrare a modelelor clasice Land Rover, pentru a va putea bucura de ele si pe viitor si a le oferi viitorul meritat de trecutul glorios.

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER
Suntem mandri sa va prezentam noul atelier Jaguar Land Rover de lucrari clasice. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de restaurare.
AFLATI MAI MULTE
AUTOMOBILE AUTENTICE
Aducem istoria in prim plan, prin reconstructia meticuloasa si in numar limitat a unor modele clasice Land Rover, cum ar fi Land Rover din prima serie si Range Rover cu 2 usi.
AFLATI MAI MULTE
DEFENDER WORKS V8
Pentru a aduce un omagiu acestui model apreciat la cea de-a 70-a aniversare, Land Rover Classic creeaza cel mai puternic si mai rafinat Defender de pana acum: Defender Works V8 70th Edition.
AFLATI MAI MULTE
PIESE ORIGINALE
Prin oferirea de piese originale Land Rover pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese originale Jaguar este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.
AFLATI MAI MULTE
EXPERIENTE CLASICE
Nu trebuie sa detineti un model clasic Land Rover pentru a experimenta bucuria de a conduce un astfel de vehicul. Experientele clasice ofera o ocazie unica de a experimenta spiritul, farmecul si bucuria modelelor Land Rover de altadata.
AFLATI MAI MULTE
SERVICII PENTRU CLIENTI
Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice Land Rover, indiferent de vechimea acestora.
AFLATI MAI MULTE