RANGE ROVER REBORN

RANGE ROVER REBORN

SIMBOLUL ANILOR 70 SE INTOARCE
URMARITI VIDEOCLIPUL

NASCUT IN 1970. RENASCUT IN 2017.

In 1970, lansarea modelului Range Rover a schimbat totul. Niciodata pana atunci luxul unei limuzine de clasa mare nu fusese asociat cu asemenea capabilitati in off-road, dand nastere unui model foarte apreciat la nivel international, un adevarat fenomen in lumea automobilistica. Dupa aproape 50 de ani, Land Rover Classic restaureaza modele Land Rover cu 2 usi la specificatiile de fabrica, pentru ca generatiile viitoare de colectionari si entuziasti sa le poata achizitiona direct de la Land Rover.

Range Rover Reborn subliniaza atentia pe care o acordam gamei de modele clasice si este o ocazie rara pentru clienti sa detina un simbol al industriei auto valoros si foarte cautat.

Tim Hannig
Director, Jaguar Land Rover Classic

EVOLUTIA UNUI SIMBOL

EVOLUTIA UNUI SIMBOL

Range Rover seria I este un deschizator de drumuri in industria auto, care a schimbat totul. Un SUV special, care nu doar ca a rezistat testului timpului, ci a evoluat la statutul de simbol mondial in privinta puterii, rafinamentului, capabilitatii si luxului. Un Range Rover Reborn a incheiat acest cerc. Un omagiu adus Range Rover la implinirea a 48 de ani si o revenire la origini. Sa ne oprim, asadar, pentru a sarbatori evolutia incredibila a prestigiosului Range Rover pe parcursul a aproape 50 de ani.
URMARITI VIDEOCLIPUL

SCRIETI ISTORIA ALATURI DE LAND ROVER

Daca doriti sa aflati mai multe despre Range Rover Reborn, trimiteti un e-mail echipei la

classic@jaguarlandrover.com
sau apelati-ne la numarul
+44 (0)20 3601 1255, iar echipa noastra va va raspunde cu placere la intrebari.