Pentru aventuri de anvergura. Cel mai puternic model Defender fabricat pana acum.

ASPECT IMPUNATOR

DESIGN ERGONOMIC

Profitati de performantele extreme si capabilitatile de neegalat. Garda la sol ridicata a modelului OCTA si alura sa mai lata nu sunt doar aspecte estetice.

PUTERE DE NEEGALAT

MODURI DE CONDUS

Pentru performante optime in teren accidentat, selectati modul OCTA, cu o calibrare perfecta a franelor, ideala pe suprafete instabile. Modul dinamic, perfect echilibrat, ofera capabilitati imbunatatite in teren accidentat. Fiecare mod ilumineaza habitaclul in rosu intens, conferind afisajului vizibilitate optima si indicand cuplul, nivelul de putere si acceleratia gravitationala.

SUSPENSIE PNEUMATICA 6D DYNAMICS

Suspensia pneumatica 6D Dynamics reactioneaza prompt la schimbarea stilului de condus, cu amortizoare hidraulice interconectate si perne de aer cu inaltime reglabila. Cele mai bune performante din segment la condusul sportiv pe drumuri obisnuite si control sporit, indiferent de suprafata de rulare.
MOTOR V8 CU 2 TURBOCOMPRESOARE

MOTOR V8 CU 2 TURBOCOMPRESOARE

Raspuns instantaneu, performante extraordinare si consum mai redus de combustibil. Sistemul mild hybrid de 48 V ajuta motorul V8, conferindu-i cuplu imbunatatit si agilitate sporita.
TEHNOLOGIE INTEGRATA DE FRANARE ASISTATA

TEHNOLOGIE INTEGRATA DE FRANARE ASISTATA

Performantele extreme trebuie dublate de forta de franare pe masura. Echipat cu placute, etriere si discuri de frana specifice modelului Defender OCTA, tehnologia integrata de franare asistata imbunatateste eficienta franarii.
SISTEM DE ESAPAMENT ACTIV

SISTEM DE ESAPAMENT ACTIV

Defender OCTA dispune de sistem de esapament activ, care permite gestionarea optima a regimului termic in modul OCTA si confera vehiculului un sunet specific.

PUTERE MAXIMA

635 CP

467 kW.

0-100 KM/H

4,0 SECUNDE

0-100 km in 4,0 secunde.

CUPLU MAXIM

750NM

5.855 rpm.

EMISII CO2 (MINIM)

294G/KM

Reducere cu 20%2.

FACETI FATA ORICAROR CONDITII DE DRUM

Performante remarcabile pe gheata din Suedia, terenul stancos din Statele Unite si nisipurile desertului Sahara*. Defender OCTA a fost testat peste 1 milion de kilometri, supus la peste 13.000 de teste suplimentare, fiind primul model Defender care a parcurs toate traseele dificile de la Eastnor.

TRAVERSAREA VADURILOR

TRAVERSAREA VADURILOR

Defender OCTA poate traversa ape mai adanci decat orice alt model Defender, cu o adancime a vadului de pana la 1 m, dublu fata de primul model Defender**.
TRACTIUNE OPTIMA

TRACTIUNE OPTIMA

O gama de anvelope cu diametrul de 838 mm special proiectate, cele mai mari disponibile pana acum pe un model Defender, care include anvelope all season sau anvelope speciale pentru teren accidentat.
OFF-ROAD

OFF-ROAD

Defender OCTA promite performante fara egal pe orice suprafata, cu o garda la sol marita si articulare a puntilor imbunatatita.

DESIGN MODERN

SCAUNE BODY AND SOUL

Tehnologia vibro-acustica de ultima generatie pentru habitaclu ofera o experienta audio multisenzoriala, cu ajutorul platformei moderne SUBPACTM . Sistemul de scaune Body and Soul (BASS) ultraperformant include 6 programe de wellness. Emotie, nu un simplu sistem audio.
DETALII DINAMICE

DETALII DINAMICE

Detaliile moderne sunt omniprezente, de la comenzi cromate Moonlight la ornamente din fibra de carbon1. Noul design al volanului se distinge prin padele schimbator de viteze cu iluminare translucida.
MATERIALE INOVATOARE

MATERIALE INOVATOARE

Puteti alege una dintre cele 4 variante de culori si tipuri de materiale moderne, inclusiv UltrafabricsTM PU (poliuretan) sau piele semi-anilina. Fiecare optiune dispune de caracteristici specifice, cum ar fi ornamentele grafice si stofa KvadratTM Steelcut, disponibila exclusiv pentru modelul Defender OCTA.

VERSIUNILE DE LANSARE

DEFENDER OCTA EDITION ONE

O declaratie de putere. Cu vopsea Faroe Green, jante de 20 inch forjate si ornamente din fibra de carbon.
găsiți un comerciant cu amănuntul

EXPLORATI IN CONTINUARE

MODELE SI SPECIFICATII

MODELE SI SPECIFICATII

Explorati intreaga gama de modele si specificatii.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Pregatiti bagajele si porniti in calatorie.

*Conditiile off-road foarte dificile necesita instruire de specialitate si experienta. Risc de ranire si deteriorare. Nu va depasiti niciodata abilitatile de sofer. Verificati intotdeauna traseul, suprafata, baza si iesirea, inainte de a parcurge drumuri inghetate.

**Verificati intotdeauna traseul si iesirea, inainte de a traversa un vad.

1Disponibil numai pentru versiunea DEFENDER OCTA EDITION ONE.
2Comparativ cu modelul anterior Defender 110 V8.