ACTIVITATE RESPONSABILA


STIM CA PRETUIREA SI PROTEJAREA MEDIULUI INCONJURATOR SI A COMUNITATILOR IN CARE NE DESFASURAM ACTIVITATEA SUNT ESENTIALE PENTRU UN VIITOR SIGUR

Suntem dedicati cresterii responsabile si sustenabile a activitatii, pentru a creste valoarea clientilor, a companiei si a economiei in general.


Dr Ralf Speth
CEO, Jaguar Land Rover

IMPACTUL DURATEI DE EXPLOATARE


Pentru a reduce impactul general asupra mediului al produselor si operatiilor noastre, utilizam evaluarea duratei de exploatare, in vederea corelarii cu actiunile viitoare de cercetare si dezvoltare a produselor.

TRATAREA DESEURILOR CA RESURSE VALOROASE


Prioritatile Land Rover sunt reducerea deseurilor si utilizarii apei. Apreciem tot mai mult valoarea resurselor, prin cautarea de modalitati inovatoare de reutilizare si reciclare a acestora.

REDUCEREA EMISIILOR DE BIOXID DE CARBON


Cautam mereu modalitati de reducere a emisiilor de bioxid de carbon, iar obiectivul nostru este reducerea cu 30% a emisiilor din procesul de productie, pana in 2020.

CREAREA DE OPORTUNITATI PENTRU 12 MILIOANE DE OAMENI


Sustinem comunitatile la nivel local si global, prin intermediul proiectelor din domeniile umanitar si sanitar, educatie, design, tehnologie si profesionisti, mediu si conservare existente in programul global de responsabilitate sociala a corporatiei pentru 2020.
ABORDAREA NOASTRA PRIVIND DURATA DE EXPLOATARE

ABORDAREA NOASTRA PRIVIND DURATA DE EXPLOATARE

Concluziile importante desprinse din procesul de evaluare a duratei de exploatare ne-au permis crearea celei mai sustenabile generatii de modele Land Rover de pana acum.
REDUCEREA GREUTATII

REDUCEREA GREUTATII

Prin reducerea greutatii caroseriei si componentelor unui vehicul, putem imbunatati eficienta automobilelor noastre si asigura performantele exceptionale pe care le asteapta clientii nostri.
UTILIZAREA DE MATERIALE MAI SUSTENABILE

UTILIZAREA DE MATERIALE MAI SUSTENABILE

Suntem o companie responsabila si ne-am stabilit ca obiectiv pe termen lung utilizarea de materiale sustenabile, precum cauciucul natural si aluminiul si plasticul reciclabile.
MOTOR DIESEL NOU, PE BENZINA SAU PHEV?

MOTOR DIESEL NOU, PE BENZINA SAU PHEV?

Indiferent daca va deplasati in orase aglomerate sau pe autostrada, luati o decizie informata cu privire la urmatorul dvs. vehicul, raspunzand la 5 intrebari rapide.

PARTENERII JAGUAR

FUNDATIA BORN FREE

FUNDATIA BORN FREE

Land Rover colaboreaza cu Born Free pentru a conserva habitatul si populatia de animale salbatice.
SOCIETATEA REGALA DE GEOGRAFIE (CU IBG)

SOCIETATEA REGALA DE GEOGRAFIE (CU IBG)

Land Rover sustine de 25 de ani Societatea Regala de Geografie (cu IBG) si finanteaza expeditii si calatorii care includ bursa Land Rover.