RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Cu tehnologii inovatoare de suspensie, frânare și motor, acesta este cel mai rapid și mai dinamic Range Rover Sport. SV Ediția One este complet alocat, așadar dacă doriți să fiți primul care află despre alte modele Range Rover Sport SV, vă puteți înrregistra.

DEPĂȘIREA BARIELELOR

Inovație de ultimă generație combinată cu cele mai noi tehnologii într-un SUV. Performanța îmbunătățită este o subestimare.

DINAMICĂ REVOLUȚIONARĂ

Performanța de vârf este livrată într-un confort fără compromisuri. Sistemul de suspensie pneumatică 6D Dynamics elimină practic atât înclinarea cât și ruliu. Această tehnologie de ultimă generație se combină cu șasiul sofisticat al modelului Range Rover Sport SV EDITION ONE pentru a debloca întregul său potențial dinamic.

SIMȚIȚI SUNETUL

Următoarea generație de tehnologie vibro-acustică în mașină oferă o experiență audio multi-senzorială prin SUBPAC, lider în industrie.TM platformă. Acest scaun de ultimă generație (BASS) include șase programe de Wellness. Nu auziți doar sunetul, ci îl simțiți.
DEBLOCAȚI PUTEREA DEPLINĂ A MODELULUI SV

DEBLOCAȚI PUTEREA DEPLINĂ A MODELULUI SV

Activați modul SV cu butonul iluminat de pe volan. Vehiculul se amorsează singur, coborând cu 15 mm până la sol. Acum simțiți răspunsul mai ascuțit al accelerației, schimbările mai rapide de viteză, greutatea direcției în mâini și auziți un sunet intens de la evacuare.
SUNET DISTINCTIV

SUNET DISTINCTIV

Sistemul de evacuare activ nu numai că oferă un sunet distinctiv, sinonim cu vehiculele de înaltă performanță marca SV, dar asigură și un management termic optim, care este parte integrantă a performanței de vârf. Evacuarea quad este acoperită cu un ornament din oțel inoxidabil și finisată cu fibră de carbon.
PUTERNIC ȘI RESPONSIV

PUTERNIC ȘI RESPONSIV

Motorul V8 de 4,4 litri twin-turbo de 635 CP, reglat special, face nu numai cel mai puternic Range Rover al nostru, ci și cel mai rapid Range Rover. Oferind răspunsuri imediate cu o manevrabilitate excepțională, motorul oferă putere maximă, fiinf mai eficient decât oricând.

PREZENȚĂ EXTERIOARĂ

O declarație de intenție serioasă, Range Rover Sport SV EDITION ONE combină proporțiile perfecte cu frumusețea funcțională. Fluxul de aer este gestionat cu atenție pentru a oferi performanțe optime, în timp ce înălțimea de rulare mai mică subliniază și mai mult estetica musculară și împământătoare. „Modul SV” reduce și mai mult înălțimea de rulare pentru o experiență de condus mai captivantă.

O senzație de lux

Designul interior reflectă legătura dintre mașină și șofer: un caracter sportiv puternic îmbinat cu rafinament și confort.
CONFORT MODERN

CONFORT MODERN

Designul ușor al scaunului combină UltrafabricsTM cu material textil 3D-Knit zero deșeuri pentru confort și performanță cu adevărat contemporane.
PUTEREA ÎN MÂINILE DUMNEAVOASTRĂ

PUTEREA ÎN MÂINILE DUMNEAVOASTRĂ

Puneți-vă performanța la îndemână. Volanul este proiectat cu mânere pronunțate pentru degetul mare și palete inovatoare translucide iluminate pe margine pentru schimbarea vitezelor pentru o tactilitate îmbunătățită. Apăsați butonul Mod SV pentru a dezlănțui adevăratul potențial al vehiculului și pentru a scălda cabina într-o strălucire roșie ambientală.
DETALII PRECISE

DETALII PRECISE

Rafinament in fiecare detaliu. Range Rover Sport SV EDITION ONE are finisaje Black Ceramic pe punctele cheie de contact, oferind tactilitate netedă, asemănătoare unui diamant.

ALEGEȚI-VĂ NOUL RANGE ROVER SPORT SV

Range Rover Sport SV EDITION ONE este disponibil în trei recomandări de culori distincte, fiecare cu un brand unic pe consola centrală, splitterul față, plăcile de rulare și puddle lamps.

CARBON BRONZE MATTE

O prezență asertivă. Disponibil în vopsea exterioară exclusivă Carbon Bronze Matte, cu capotă din fibră de carbon de culoarea caroseriei, jante de 23 de inci din Fibră de Carbon Satin Grey Tint și cu ultrafabrics Cinder Grey și EbonyTM interior.
TINETI-MA LA CURENT

INOVATII CARE STABILESC NOI STANDARDE

Creat din dorinta noastra constanta de a atinge perfectiunea, Range Rover Sport SV este expresia pura a inovatiei continue.
INOVATII CARE STABILESC NOI STANDARDE

CONTINUAȚI SĂ EXPLORAȚI

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

INOVATII CARE STABILESC NOI STANDARDE
EXPLORAȚI RANGE ROVER SPORT

EXPLORAȚI RANGE ROVER SPORT

Condusul la un alt nivel.
MODELELE RANGE ROVER SPORT

MODELELE RANGE ROVER SPORT

Explorați întreaga gamă de modele.