LAND ROVER Abonamente

Indiferent daca aveti nevoie de un vehicul sport sau de un SUV de lux - vehiculele premium Land Rover sunt acum disponibile sub forma de abonament pentru confortul tau.

AVANTAJUL DE A TE EVIDENTIA

Experimentati placerea exclusiva a unui abonament Land Rover, fara angajament pe termen lung si cu o plata lunara fixa care acopera toate costurile, cu exceptia combustibilului si a energiei electrice.


Fie ca sunteti in cautarea aventurii, fie ca sunteti incantat de performanta inalta sau ca apreciati cele mai fine detalii in designul unui vehicul - acum aveti acces la o gamă unica de modele.


Puteti rezerva online modelul dorit, rapid si convenabil.


Descoperiti solutiile de mobilitate premium accesand oferta Land Rover Abonamente.

Independenta

Independenta

Land Rover Abonamente ofera posibilitatea alegerii unui abonament adaptat special preferintelor dumneavoastra de mobilitate, putand sa optati pentru una din variantele disponibile pe 12, 24 sau 36 de luni, in limita a 25.000 km anual.  Abonamentul pe 24 de luni include si varianta alegerii a doua modele diferite, fiecare autovehicul putand fi utilizat pe o perioada de 12 luni.
Control complet al costurilor

Control complet al costurilor

Pretul include costurile cu asigurarea, intretinerea autovehicului conform planului de mentenanta comunicat de producator, administrarea anvelopelor, asistenta rutiera permanenta la nivel national, autovehicul de inlocuire nelimitat pentru fiecare eveniment, serviciul door to door si valoarea taxelor si a impozitului ce include: inmatricularea, rovinieta si inspectia tehnica periodica.
Cele mai inalte standarde

Cele mai inalte standarde

Land Rover Abonamente va ofera posibilitatea alegerii modelului preferat dar si a pachetului de accesorii necesar, prin selectarea tipului de abonament potrivit nevoilor dumneavoastra de mobilitate.