Simplificat, sofisticat si carismatic.
Range Rover Evoque ofera un exemplu de urmat.
CAPTIVATING CHARACTER
Cu un nivel ridicat de lux si o sustenabilitate de neegalat, Range Rover Evoque stabileste noi standarde ale clasei de lux.
CAPTIVATING CHARACTER

INOVATII IN PREMIERA

Cele mai noi tehnologii si sisteme multimedia, designul sofisticat si inovatiile se imbina pentru a maximiza atmosfera luxoasa pe care o degaja modelul Range Rover Evoque.

PERFORMANTE ELECTRIZANTE

Cu o autonomie omologata in modul electric de pana la 62 km**, varianta plug-in electric hybrid (PHEV) asigura o deplasare eficienta si fara efort si posibilitatea de a incarca bateria de la 0 la 80% in aproximativ 30 de minute cu incarcare rapida CC.

ELECTRIFIED PERFORMANCE

INSPIRATIE

Configurate special de designerii nostri, aceste modele special pregatite reprezinta echilibrul perfect intre personalitatea puternica si luxul modelului Range Rover Evoque si pot fi selectate si comandate imediat.

INSPIRATION

MODELE DISPONIBILE

Pentru a incepe calatoria, selectati unul din cele patru modele.

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Expresia clara a designului sofisticat.
CONFIGURATOR

EXPLORATI RANGE ROVER EVOQUE

DESIGN REMARCABIL

DESIGN REMARCABIL

Calitatea fabricatiei fara compromis. Cu elemente de design specifice Range Rover si forme atletice, perfect optimizate.
CONECTIVITATE PERFECTA

CONECTIVITATE PERFECTA

Tehnologia avansata permite integrarea periodica a inovatiilor, pentru maximizarea experientei de a conduce.
CONFORT ABSOLUT

CONFORT ABSOLUT

Confort sporit, datorita rafinamentului specific Range Rover al modelului Evoque.
ELEGANTA ELECTRIFICATA

ELEGANTA ELECTRIFICATA

Ofera eficienta electrificata si comportament rutier sigur si sportiv, precum si capabilitati specifice Range Rover in teren accidentat.

**Consultati valorile WLTP.

Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

Timpul de incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei, tipul de statie si durata incarcarii.