DEFENDER 110

FACETI-VA BAGAJELE SI PORNITI IN CALATORIE
Datorita celor 7 locuri, disponibile optional, Defender 110 este pregatit de expeditie. Noul Defender OCTA completeaza gama.

MODELE DISPONIBILE

Start your adventure.

DEFENDER 110 OCTA

Putere si capabilitati in conditii extreme.
EXPLORATI DEFENDER OCTA

UN MODEL FUNCTIONAL

Aventura va asteapta. Transportati tot ce aveti nevoie, cu modelul Defender 110.

Cu 5 locuri si optional chiar 7, interiorul este functional si flexibil. Pachetul interior Signature imbunatateste designul modern cu materiale atemporale, cum ar fi pielea Windsor si cu solutii inteligente de depozitare.

DEFENDER OCTA

Cel mai performant, indiferent de suprafata de rulare.

putere

Cel mai rapid si mai puternic Defender de pana acum, cu motor V8 mild-hybrid de 635 CP si suspensie pneumatica 6D Dynamics, pentru performante excelente in orice conditii.

DESIGN

Autentic, indraznet si mai puternic ca niciodata. Silueta inconfundabila a modelului Defender OCTA este special creata pentru explorare in teren accidentat.

CAPABILITATI

Faceti fata oricaror conditii de drum. Cu adancime maxima de traversare a vadului de 1 metru, mai mare ca niciodata si sistem ABS adaptat pentru deplasare in off-road in premiera mondiala.

NOUL DEFENDER 110 SEDONA EDITION

Intr-un rosu indraznet, inspirat de frumusetea naturala si spiritul de aventura din Sedona, Arizona.

EXTERIOR

Un design incitant, cu un capac roata de rezerva in culoarea caroseriei, jante de 22 inch negru lucios si pachet Black extins. Autocolantul specific Sedona Edition de pe capota aduce un omagiu muntilor din Arizona.

INTERIOR

Inspirat de peisajul arid din Arizona, Sedona Edition este in largul sau in orice situatie. Pachetul interior Signature cu piele Windsor Ebony si scaune cu tapiterie KvadratTM creeaza o atmosfera primitoare indiferent de locatie.

ACCESORII

Suportul pentru bagaje lateral specific de culoare Sedona Red, alaturi de pachetul Adventure, adauga detalii vizuale personalizate si in acelasi timp se asigura ca sunteti complet echipat pentru urmatoarea aventura.

capabilitatile excelente

Conceput pentru o optimizarea durabilitatii si capabilitatilor. Caroseria specifica este realizata pentru a face fata oricarei provocari.

Acesta este cel mai rezistent Defender de pana acum.

MOTORIZARE ELECTRIFICATA

Capabilitati excelente in teren accidentat si incarcare rapida CC.

PERSONALIZARE TOTALA

POSIBILITATI NELIMITATE.

De la optiunile pentru exterior la pachetele de accesorii preconfigurate, echipati modelul Defender 110 in functie de stilul dumneavoastrade viata.

DEFENDER 110 HARD TOP

Capabilitati, lux si spirit de aventura.

EXPLORATI DEFENDER 110

DESIGN UNITAR

DESIGN UNITAR

Un exterior de neegalat
DURABILITATE MAXIMIZATA

DURABILITATE MAXIMIZATA

Testat in conditii extreme.
CONFORT PRIN CAPABILITATI

CONFORT PRIN CAPABILITATI

Go anywhere, do anything.
TEHNOLOGIE DE VARF

TEHNOLOGIE DE VARF

Echipat pentru aventurile secolului 21.

Imaginea prezinta incarcarea CA folosind cablu de incarcare pentru statiile publice, disponibil la toate modelele Defender PHEV.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Sesiuni off-road in zone special amenajate si fara limite.

Conditiile off-road foarte dificile necesita instruire de specialitate si experienta. Risc de ranire si deteriorare. Nu va depasiti niciodata abilitatile de sofer.

Verificati intotdeauna traseul, suprafata, baza si iesirea, inainte de a parcurge drumuri inghetate.

Actualizarile necesita o conexiune de date.