DISCOVERYMultumim pentru interesul manifestat. Pentru a primi detalii suplimentare despre acest model si pentru a fi contactat de unul dintre distribuitorii nostri autorizati, va invitam sa completati formularul alaturat. Astfel, datele dumneavoastra vor fi utilizate pentru transmiterea punctuala prin e-mail a detaliilor referitoare la acest model, respectiv pentru a putea fi contactat de unul dintre distribuitorii din orasul selectat de dumneavoastra.


Asigura un comportament sigur la deplasarea pe drumuri asfaltate sau in off-road. Pe suprafete alunecoase, cum ar fi iarba sau zapada, sistemul de tractiunea integrala (AWD) si Terrain Response colaboreaza pentru a distribui in mod automat cuplul intre rotile fata si spate, in vederea maximizarii tractiunii.

Discovery ofera o gama variata de echipamente care va fac viata mai usoara. Deschideti si inchideti hayonul si atunci cand aveti mainile ocupate, cu ajutorul hayonului electric, actionat prin gesturi. Si luati loc pe clapeta interioara din portbagaj, actionata electric, in timpul evenimentelor sau pentru a schimba cizmele murdare ale copiilor.

De la usi la compartimentele ascunse, Discovery ofera un loc potrivit pentru orice obiect. Echipamentele practice precum prizele de incarcare USB-C si posibilitatea de a rabata scaunele de pe randurile 2 si 3 de locuri prin atingerea unui buton asigura o flexibilitate extraordinara.Consultati valorile WLTP.. WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

TINETI-MA LA CURENT

1. Informatii Personale

Prin bifarea căsuțelor de mai jos vă puteți exprima opțiunile cu privire la primirea comunicărilor reprezentând marketing direct și sondaje de satisfacție. Mai multe informații despre modul în care prelucrăm datele cu caracter personal pot fi consultate prin accesarea link-ului

https://www.landrover.ro/nota-de-informare.

Vă puteți retrage oricând consimțământul, prin oricare dintre modalitățile descrise în continuare: prin mijloacele care vor fi indicate în fiecare comunicare comercială transmisă de noi, prin modificarea opțiunilor din secțiunea PremiumAuto Consent Collection & Update Form, prin transmiterea unei cereri scrise la adresa sediului nostru din Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, Corp B1, Cladirea A, Aripa A2, Etaj 1, Biroul B1, Sector 1, sau prin e-mail la adresa dataprotection@jaguarlandrover.ro
Consultati valorile WLTP.. WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.