PROPULSIA ELECTRICA IN VIZIUNEA LAND ROVER

LUX SI CAPABILITATI CONSACRATE
REIMAGINATE

De peste 70 de ani, Land Rover accepta toate provocarile posibile.

In prezent, propulsia electrica aduce un plus de valoare celor mai performante si luxoase modele SUV, cu niveluri ridicate de sustenabilitate, reactivitate si rafinament.

NOUL RANGE ROVER ELECTRIC

NOUL RANGE ROVER ELECTRIC

Precizia si maiestria se imbina cu luxul consacrat Range Rover pentru a pune in valoare propulsia 100% electrica foarte silentioasa, cu zero emisii de noxe si acces la cele mai rapide retele publice de incarcare.
MOTORIZARE ELECTRICA

MOTORIZARE ELECTRICA

Vehiculele electrice parcurg orice distanta, cu zero emisii de noxe. Modelele noastre din gama plug-in electric hybrid (PHEV) sunt proiectate sa reduca emisiile de noxe, dispunand de moduri de condus 100% electric (EV) si hibrid.
RAFINAMENT ELEVAT

RAFINAMENT ELEVAT

Modelele plug-in electric hybrid (PHEV) si mild hybrid (MHEV) completeaza perfect capabilitatile legendare Land Rover, cu rulare foarte silentioasa in modul electric si rafinament de cel mai inalt nivel.

PUTERE ELECTRICA SI HIBRIDA LAND ROVER

ELECTRIC

ELECTRIC

Vehiculele electrice sunt propulsate de un motor electric si o baterie. In loc sa alimentati la benzinarie, puteti alimenta vehiculul cu ajutorul unui incarcator la domiciliu. In timpul calatoriilor beneficiati de incarcare rapida CC la statiile publice de incarcare. Deplasarea in modul electric sprijina reducerea emisiilor de carbon si a poluarii.
ELECTRIC HYBRID (PHEV)

ELECTRIC HYBRID (PHEV)

Un motor electric si o baterie, sustinute de un motor termic. Parcurgeti in modul exclusiv electric majoritatea distantelor scurte, pentru deplasari cu zero emisii de noxe. Iar in deplasarile ocazionale mai lungi, combinati alimentarea electrica si cea cu combustibil, pentru calatorii fara griji. Incarcarea bateriei este simpla, atat acasa cat si la destinatie.
MILD HYBRID (MHEV)

MILD HYBRID (MHEV)

Modele MHEV Land Rover imbunatatesc rafinamentul motoarelor diesel si pe benzina, prin reutilizarea energiei colectate la decelerare si in timpul franarii cu recuperarea energiei. Deoarece nu dispun de motor electric, acestea nu pot functiona doar in modul electric si nu necesita incarcare.

DEPLASARE IN MODUL ELECTRIC

INCARCARE ACASA SAU PE TRASEU

INCARCARE ACASA SAU PE TRASEU

Un incarcator instalat la domiciliu este cel mai convenabil mod de a incepe fiecare zi cu bateria incarcata complet. Incarcarea la destinatie este ideala in timpul calatoriilor.
PE DRUMURI ASFALTATE SI IN TEREN ACCIDENTAT

PE DRUMURI ASFALTATE SI IN TEREN ACCIDENTAT

Daca va abateti de la drumurile asfaltate, veti constata ca modul electric furnizeaza putere instantanee, pentru cele mai solicitante trasee si unghiuri de abordare. Cu garda la sol exceptionala si capabilitati excelente de traversare a vadurilor,1 veti putea accepta fara ezitare orice provocare.
ECONOMII EV

ECONOMII EV

De la economii potentiale de taxe la costuri reduse de exploatare si zero taxe in zonele aglomerate, deplasarea in modul electric va poate ajuta sa economisiti bani pe tot parcursul anului.
INCEPUTUL UNEI NOI ERE

INCEPUTUL UNEI NOI ERE

Vrem sa ne miscam intr-o lume agreabila pentru toti. Cu zero emisii de noxe, deplasarea in modul electric este viitorul modelelor noastre SUV de lux.

VEHICULE ELECTRIFICATE LAND ROVER

Explorati gama de modele electrice si electric hybrid, care intruchipeaza viziunea noastra moderna cu privire la capabilitatile si atuurile de lux modern ale Land Rover.

Vizitati dealerul local pentru a afla ce modele sunt disponibile pe piata dumneavoastra