Explorati fara incetare, la bordul unui SUV versatil si familial. Nascut pentru aventura, cu o gama de accesorii practice.

INCONFUNDABILUL DISCOVERY

DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Design versatil si pregatit pentru noi aventuri impreuna cu familia.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

INOVATII IN PREMIERA

Ecranul tactil de 11,4 inch al sistemului Pivi Pro¹, flotant si curbat, din sticla, include toate functiile sistemului multimedia. Discovery Sport este pregatit pentru orice aventura.

PIONEERING INNOVATION

EFICIENTA ELECTRIZATA

Cu o autonomie omologata in modul electric de pana la 60 km**, varianta plug-in hybrid (PHEV) ofera confort si flexibilitate. Incarcare de la 0 la 80% in aproximativ 30 de minute cu incarcare rapida CC.

ELECTRIFIED EFFICIENCY

INSPIRATIE

Configurate special de designerii nostri, aceste modele special pregatite reprezinta echilibrul perfect intre versatilitate si capabilitate, ce pot fi selectate si comandate imediat.

INSPIRATION

BIKE ADVENTURES

Profitati de toate momentele petrecute impreuna cu familia, pe doua si patru roti.
explorati selectia

MODELE DISPONIBILE

Alegeti dintre cele trei modele fiabile, pentru urmatoarea aventura impreuna cu familia.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

Spatiu, confort si design exemplare.
CONFIGURATOR

EXPLORATI

VERSATILITATE DE NEEGALAT

VERSATILITATE DE NEEGALAT

Indiferent de locatia urmatoarei aventuri in familie, Discovery Sport va permite sa va exprimati liber.
DESIGN DISTINCT

DESIGN DISTINCT

Explorati cu incredere si in conditii de confort, intr-un vehicul proiectat pentru utilizare zilnica.
Tehnologia inovatoare

Tehnologia inovatoare

Conectivitate pentru intreaga familie, cu sistemul audio performant Pivi Pro1. Cu un ecran tactil curbat din sticla, flotant, de 11,4 inch si actualizare software prin Wi-Fi (SOTA)2, care asigura imbunatatirea periodica a tehnologiei modelului Discovery Sport.
CAPACITATE FARA EFORT

CAPACITATE FARA EFORT

Echipat pentru teren accidentat, cu suspensie sofisticata si motorizare electrificata de ultima generatie.

**Consultati valorile WLTP
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

Timpul incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei; tipul de statie si durata incarcarii.

1Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Land Rover, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.[
2Numai smartphone-uri compatibile. In functie de reteaua mobila disponibila, de semnal si de contul clientului. Necesita date mobile sau conexiune Wi-Fi. Actualizare software prin Wi-Fi (SOTA) in functie de acordul soferului, conexiunea la retea si disponibilitatea pe piata respectiva.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.

Retineti ca este posibil ca echipamentele standard sa se modifice daca selectati alte niveluri de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard sa varieze in functie de tipurile de motor si transmisie.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.