NOUL DEFENDER OCTA

ETALONUL PERFORMANTELOR EXTRAORDINARE
Cel mai modern Defender este gata de lansare.

PUTERE PE MASURA ASPECTULUI

Faruri Defender OCTA
Cel mai rapid si mai puternic model Defender de pana acum, cu un motor mild-hybrid V8 de 635 CP si suspensie pneumatica 6D Dynamics, pentru performante excelente indiferent de suprafata sau conditiile de rulare.

GAMA DEFENDER

Acceptati provocarile. Explorati intreaga gama de modele si specificatii Defender.
Modelele Defender 90 110 130 prezentate la lansare

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.  


Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.  


Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.  


Sesiuni off-road in zone special amenajate si fara limite.  


Conditiile off-road foarte dificile necesita instruire de specialitate si experienta. Risc de ranire si defectiuni. Conduceti in limitele experientei proprii la volan.  


Verificati intotdeauna traseul, suprafata, baza si iesirea, inainte de a parcurge drumuri inghetate.  


Actualizarile necesita o conexiune de date.