Inovator, cu elemente rafinate si elegante; designul modelului Range Rover Velar este fascinant si elegant in acelasi timp.

ELEGANTA SOFISTICATA

Range Rover Velar Sophisticated Elegance
„Un sanctuar cu volan”
VANITY FAIR ES
Range Rover Velar Sophisticated Elegance

INOVATII IN PREMIERA

Propulsat de tehnologie hibrida, imbunatatit cu ultimele echipamente de confort si cu
sistem multimedia conectat in permanenta. Range Rover Velar este intruchiparea viziunii noastre privind viitorul, prin numeroasele inovatii pe care le implementeaza. Descoperiti designul ghidat de tehnologie ce amplifica inovatia.

Range Rover Velar Pioneering Innovation

PERFORMANTE ELECTRIZANTE

Cu o autonomie omologata in modul electric de maximum 63 km**, modelul hibrid cu conectare la priza (PHEV) asigura o deplasare eficienta si fara efort si posibilitatea de a incarca bateria de la 0 la 80% in 30
de minute cu ajutorul incarcarii rapide CC.

Range Rover Velar Electrified Performance

INSPIRATIE

Explorati modelul Velar, cu ajutorul vehiculelor noastre special pregatite.

Range Rover Velar Inspiration

LUXUL SUPREM

MODELE DISPONIBILE

Pentru a incepe calatoria, selectati unul din cele patru modele.

RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

Expresia clara a elegantei sofisticate.
CONFIGURATI MODELUL PREFERAT

EXPLORATI MODELUL RANGE ROVER VELAR

DESIGN SIMPLIFICAT

DESIGN SIMPLIFICAT

Un simbol al modernitatii. Captivant prin simplitate.
TEHNOLOGII AVANSATE

TEHNOLOGII AVANSATE

Tehnologie care sporeste increderea, pentru a face mai placuta fiecare calatorie.
LUX SI MODERNITATE

LUX SI MODERNITATE

Confortul avansat ofera un rafinament amplificat Range Rover.
PERFORMANTE ELECTRIZANTE

PERFORMANTE ELECTRIZANTE

Comportament rutier sportiv si capabilitati extinse.

**Consultati valorile WLTP

Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile2CO, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

Timpul incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei; tipul de statie si durata incarcarii.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.

Retineti ca este posibil ca echipamentele standard sa se modifice daca selectati alte nivele de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard sa varieze in functie de tipurile de motor si transmisie.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.