Wimbledon

TURNEUL WIMBLEDON 2024

„Ca eveniment cultural britanic de prestigiu, urmarit de milioane de oameni din lumea intreaga, turneul este o ocazie ideala pentru Range Rover sa se adreseze clientilor la nivel global, prin povestiri captivante, care intruchipeaza perfect eleganta si rafinamentul modelelor noastre si sinergiile dintre cele doua marci moderne de lux.”
Geraldine Ingham,
Director general Range Rover

PASIUNE COMUNA

La baza colaborarii nostre sta intelegerea conceptului de rafinament silentios si preocuparea comuna pentru un viitor sustenabil. Gama de modele Range Rover este pregatita sa transporte jucatorii si oficialitatile pe durata turneului.


Cu statii de incarcare la fata locului si o autonomie in modul electric de pana la 125 km, Range Rover si Range Rover Sport plug-in electric hybrid ofera intotdeauna autonomia necesara.

UN EXEMPLU DEMN DE URMAT

Cel mai vechi turneu de tenis din lume este si evenimentul social al sezonului. Familia Range Rover insufleteste traditia Wimbledon, cu o serie de imagini sugestive.

RANGE ROVER

Wimbledon

NU LASATI BAUTURILE LA VEDERE

SV Signature Suite ofera o atmosfera racoroasa, perfect potrivita pentru o zi calduroasa de vara.
Wimbledon

PURTATI INTOTDEAUNA IMBRACAMINTE ADECVATA

Designul Range Rover se incadreaza intotdeauna perfect.

RANGE ROVER SPORT

PAUZE POTRIVITE PENTRU ODIHNA

PAUZE POTRIVITE PENTRU ODIHNA

Cu incarcare rapida CC, Range Rover Sport plug-in hybrid (PHEV) nu are nevoie de prea mult timp de odihna.
RAMANETI PE LOCUL DVS.

RAMANETI PE LOCUL DVS.

Loja dvs. VIP personala, cu tapiterie din piele Windsor perforata.

RANGE ROVER VELAR

LINISTE, VA ROG

LINISTE, VA ROG

Luati o pauza de la entuziasmul competitiei si profitati de atmosfera confortabila si silentioasa a habitaclului.
JOCUL SE VA RELUA DUPA INCHIDEREA PLAFONULUI

JOCUL SE VA RELUA DUPA INCHIDEREA PLAFONULUI

Profitati de o atmosfera luminoasa si pe timp de ploaie, cu plafonul panoramic culisant.

RANGE ROVER EVOQUE

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Anumite functii sunt oferite pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile, aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.