O FLOTA CU AUTORITATE


VEHICULE JAGUAR SI LAND ROVER PENTRU SERVICII DE URGENTA

PERFORMANTE SI SPECIALIZARE

Jaguar Land Rover se mandreste sa ofere o flota de vehicule pregatite pentru orice situatie. La fel ca dvs. si echipa pe care o conduceti, vehiculele noastre au de indeplinit un obiectiv si nu se tem de provocari. Aceste calitati le-au permis sa fie apreciate de multe dintre serviciile de urgenta din lumea intreaga.


De la performantele excelente in teren accidentat la viteza si agilitatea extraordinare pe strazile aglomerate, suntem siguri de abilitatea acestora de a face fata cu brio oricarei situatii.

VEHICULELE LAND ROVER

VEHICULELE LAND ROVER

Vehiculele Land Rover sunt echipate pentru a putea ajunge in aproape orice locatie. Cu performante de top in tot teren, functionalitate si tehnologii inovatoare, acestea pot raspunde in situatii dificile, in teren accidentat.
VEHICULELE JAGUAR

VEHICULELE JAGUAR

Cand raspundeti unei situatii de urgenta, intrati intr-o cursa contra cronometru. De aceea, vehiculele Jaguar sunt ideale in calitate de vehicule pentru situatii de urgenta, deoarece ofera performante exceptionale, dublate de o functionalitate pe masura.

FITI PREGATITI PENTRU SITUATII IMPREVIZIBILE


Toate modelele Land Rover se remarca prin performantele excelente in teren accidentat. Prototipurile sunt testate aproximativ 8.500 km, in cele mai dificile conditii de off-road, iar simulatorul de muson se asigura ca toate vehiculele pot traversa un vad fara ca o singura picatura de apa sa patrunda in habitaclu.

PREGATITE ATUNCI CAND CONTEAZA CU ADEVARAT


Toate modelele Jaguar sunt proiectate pentru maximizarea performantelor si eficientei. Tehnologiile cu frecare redusa, structura usoara a caroseriei si aerodinamica atent studiata contribuie la reducerea consumului de combustibil si imbunatatirea performantelor dinamice. Iar sistemul de tractiune integrala cu Intelligent Driveline Dynamics imbunatateste comportamentul rutier in toate situatiile.

FACETI ECONOMII SI REZOLVATI IN ACELASI TIMP SITUATII LIMITA

Intelegem importanta costului total de exploatare. De aceea, toate modelele din gama beneficiaza de o serie de contracte de intretinere si exploatare* care va permit sa faceti economii.

3 ANI GARANTIE

3 ANI GARANTIE

Beneficiati de linistea pe care o ofera lipsa de griji privind reparatiile si inlocuirile de piese, pe o perioada de 3 ani.
ASISTENTA RUTIERA 24/7**

ASISTENTA RUTIERA 24/7**

In cazul unei defectiuni, asiguram tractarea vehiculului pana la cel mai apropiat service autorizat Jaguar Land Rover.
PRIORITATE LA COMANDAREA PIESELOR

PRIORITATE LA COMANDAREA PIESELOR

Toate reparatiile sau inlocuirile de piese in garantie vor fi efectuate gratuit, utilizand piese originale Jaguar si Land Rover.
MECANICI SPECIALIZATI

MECANICI SPECIALIZATI

Toate reparatiile sunt efectuate de ingineri competenti, specializati la academia noastra de training tehnic exceptionala.

PROGRAMUL DE MODIFICARE ACREDITATA PENTRU FLOTE

Nu incredintam oricui vehiculele noastre. Reteaua de operatori acreditati cu modificarea pentru flote respecta cu strictete standardele Jaguar Land Rover, pentru a garanta:


- Conversii acreditate
- Garantie oferita de operatori si acoperita de producator
- Pachete complete de informatii pentru utilizatori
- Asistenta completa post-vanzare

EXPLORATI GAMA DE MODELE

DISCOVERY SPORT<sup>‡</sup>

DISCOVERY SPORT

Contur distinct, proportii echilibrate perfect si repere de design caracteristice scot in evidenta modelul Discovery Sport.

- Premium si practic
- Optiune scaune 5 adulti plus 2 copii
- Camera spate
- Spatiu pentru picioare extra pentru pasagerii din randul doi de scaune
- Faruri LED
DISCOVERY

DISCOVERY

Versatil si capabil pentru cele mai mari aventuri ale tale.

- Disponibil cu optiunea de 7 scaune pentru adulti
- Extrem de capabil pe cele mai dificile terenuri
- Capacitate de tractare: 3,500kg
- Spatiu interior generos si usor personalizabil
- 700mm adancime vad
XF SPORTBRAKE

XF SPORTBRAKE

Jaguar de la prima vedere. Designul autentic al modelului XF iese imediat in evidenta.
F-PACE

F-PACE

Un SUV Jaguar extrem de luxos si performant, care reprezinta chintesenta sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.
I-PACE

I-PACE

Va prezentam primul SUV sportiv Jaguar complet electric.

CONTACTATI UN CENTRU DE VANZARI SPECIALIZAT

Indiferent de cat de specializata este flota dvs., echipele noastre de specialisti in vanzari va stau la dispozitie pentru a discuta detaliat despre conversiile pentru servicii de urgenta Jaguar si Land Rover.


Tel: +44 (0) 1920 885126
E-mail: jlrblue@jaguarlandrover.com

*Pentru serviciile disponibile pe piata dvs., contactati specialistul de flote.

**In functie de piata.

Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.

WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

***Util: volumul masurat cu ajutorul corpurilor rigide omologate VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Total: volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid.
∆Valorile sunt valabile cu scaunele reglate la maximum in fata, nerabatate.