INCARCAREA MODELELOR ELECTRICE SI ELECTRIC HYBRID (PHEV)

INCARCAREA MODELELOR ELECTRICE SI ELECTRIC HYBRID (PHEV)

NICAIERI NU ESTE CA ACASA

Va recomandam sa incarcati confortabil de acasa cat mai mult, deoarece acesta este cel mai ieftin si mai convenabil mod de a incarca - la fel de simplu cum ati incarca telefonul.

PENTRU O VITEZA DE INCARCARE MAI MARE, UTILIZATI UN INCARCATOR LA DOMICILIU

PENTRU O VITEZA DE INCARCARE MAI MARE, UTILIZATI UN INCARCATOR LA DOMICILIU

Cel mai rapid mod de a incarca acasa este cu ajutorul incarcatorului instalat de un specialist. Dealerul local va poate ajuta sa gasiti furnizori recomandati de incarcatoare la domiciliu in zona dumneavoastra
INCARCATI IN SIGURANTA, INDIFERENT DE VREME

INCARCATI IN SIGURANTA, INDIFERENT DE VREME

Incarcatoarele la domiciliu recomandate de noi pot fi utilizate pe orice vreme. Indiferent daca ploua sau e soare puternic, veti fi mereu pregatiti pentru modul electric.

INCARCAREA IN TIMPUL CALATORIILOR

VERIFICATI NIVELUL DE INCARCARE ORIUNDE V-ATI AFLA

TIMPI DE INCARCARE

Cifrele noastre pentru statiile de incarcare rapida CC - amplasate de obicei in centrele de servicii de pe autostrada si pe drumurile nationale - sunt valabile pentru incarcarea pana la 80%. Acest lucru se datoreaza faptului ca viteza de incarcare incetineste semnificativ peste 80%, pentru a proteja bateria si a optimiza durata de viata a acesteia.

Vehicul Incarcare CA la domiciliu si statii publice (7 kW) 0 – 100% Incarcare rapida CC 0 – 80% Incarcare CC (ore de varf)
Range Rover electric TBC TBC 350 kW
Range Rover electric hybrid Minim 5 ore2 Mai putin de 40 de minute2 43 kW
Range Rover Sport electric hybrid Minim 5 ore2 Mai putin de 40 de minute2 43 kW
Range Rover Velar electric hybrid Minim 2 ore si 30 de minute2 30 de minute2 35 kW
Noul Range Rover Evoque electric hybrid Minim 2 ore si 12 minute2 30 de minute2 32 kW
Discovery Sport electric hybrid Minim 2 ore si 12 minute2 30 de minute2 32 kW
Defender electric hybrid Minim 2 ore si 30 de minute2 30 de minute2 40 kW

EXPLORATI IN CONTINUARE MODELELE ELECTRICE SI ELECTRIC HYBRID

INSTALAREA UNUI INCARCATOR LA DOMICILIU

INSTALAREA UNUI INCARCATOR LA DOMICILIU

Un incarcator instalat la domiciliu de un specialist este cel mai simplu si mai convenabil mod de a incepe fiecare zi cu bateria incarcata complet.
INCARCAREA EV LA STATIILE DE INCARCARE PUBLICE

INCARCAREA EV LA STATIILE DE INCARCARE PUBLICE

Incarcarea la destinatie este foarte utila in timpul calatoriilor. Aflati unde puteti face acest lucru si care sunt modalitatile de plata.

Valorile autonomiei in modul electric au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat. Autonomia reala variaza in functie de starea vehiculului si bateriei, traseul real, conditiile de deplasare si stilul de condus.
Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator, in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina si accesoriile montate. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.
**Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.


1Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitatea si conditiile complete de pe piata locala, luati legatura cu dealerul dumneavoastra Anumite functii necesita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care necesita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

2Timpul de incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei; tipul de statie si durata incarcarii.

3Cablul pentru vehiculele electrice este disponibil numai pe anumite piete. Adresati-va dealerului local.