RUGBY

DE LA JUNIORI LA EVENIMENTE INTERNATIONALE, SUSTINEM RUGBY-UL PE TOATE PLANURILE
De mai bine de 20 de ani, Land Rover s-a implicat activ in rugby, atat la nivel de juniori, cat si de elita. Ne mandrim sa fim partener international al Cupei Mondiale de Rugby 2019 si sa sarbatorim diversitatea si deschiderea jocului.
LAURA WOOD
DIRECTOR PR GLOBAL, MARCA SI PARTENERIATE

PASIUNE

Oferim ocazia pentru 96 de tineri fani (2 pe meci) sa mearga pe terenul echipei favorite, ca reprezentanti oficiali ai Cupei Mondiale de Rugby 2019, o experienta unica si care le va permite consolidarea legaturii cu sportul.

INTEGRITATE

Rugby-ul poate fi practicat de oricine, oriunde. Ca partener international si furnizor oficial de vehicule al Cupei Mondiale de Rugby 2019, sarbatorim diversitatea si deschiderea jocului, in special la nivel de tineret.

DEDICATIE

Credem ca valorile esentiale ale rugby-ului sunt dobandite la inceputul calatoriei – tinerii jucatori sunt cei care fac acest sport atat de special. Programele Land Rover pentru juniori ofera copiilor din lumea intreaga ocazia de a participa la joc.

SPIRITUL DE ECHIPA

Suntem mai mult decat jucatori si fani, suntem o familie. Inspirati de spiritul de echipa al jucatorilor de rugby, acest sentiment de comunitate este una dintre valorile fundamentale Land Rover. Suntem mandri sa aducem bucurie fanilor din toata lumea.

CUPA MONDIALA DE RUGBY 2019

Land Rover se mandreste cu parteneriatul incheiat pentru Cupa Mondiala la Rugby editia 2019, care va avea loc in Japonia.

SPONSORIZAT DE LAND ROVER

GANDIRE REVOLUTIONARA

GANDIRE REVOLUTIONARA

2019 este un an special pentru Cupa Mondiala de Rugby, deoarece pentru prima data turneul are loc in Asia. Land Rover se mandreste cu sponsorizarea evenimentului, atitudinea noastra deschisa si respectul pentru traditie fiind compatibile cu valorile atat de pretuite din Japonia.
IMPACT BEYOND

IMPACT BEYOND

Ne mandrim sa fim primii parteneri internationali ai Cupei Mondiale de Rugby 2019 care sponsorizeaza evenimentul „Impact Beyond”, programul oficial de formare al Federatiei Internationale de Rugby, care reprezinta o sansa pentru mii de copii de a participa la joc. Acest program permite dobandirea competentelor jocului si valorilor care ne sunt atat de dragi.
ANGAJAMENT

ANGAJAMENT

Ca furnizor oficial de vehicule pentru Cupa Mondiala de Rugby 2019, oferim o flota de vehicule pe durata turneului, pentru a ajuta la desfasurarea unuia dintre cele mai importante evenimente sportive din lume.

ESTE CEEA DE FACE DIN RUGBY, RUGBY

Valorile promovate de rugby, determinarea, integritatea si angajamentul, sunt cele care ne indeamna sa fim cei mai buni. Ne bucuram sa impartasim aceste idei cu generatiile viitoare de jucatori. De la Land Rover Premiership Cup din Anglia la programele scolare First XV din Noua Zeelanda, in ultimii 20 de ani Land Rover a sustinut rugby-ul la toate nivelurile. Indiferent cine esti si unde joci, pasiunea, angajamentul, respectul, spiritul de echipa si forta interioara consecvente stau la baza jocului de rugby.

MANDRIA JOCULUI

Rugby-ul este un joc pentru toata lumea. Pe tot mapamondul, copiii descopera ce fel de jucatori sunt, prin intermediul rugby-ului. Afla si tu ce fel de jucator esti.
URMARITI VIDEOCLIPUL

Pasiunea jocului

Viata trebuie traita alaturi de ceilalti, atat de membrii echipei de pe teren, cat si cu cei de pe banca. Asadar, indiferent daca mergeti la meci sau iesiti in mijlocul naturii, modelul Discovery sau Discovery Sport dispune de spatiu suficient pentru pasageri si echipamentul acestora. Asadar, porniti in urmatoarea dvs. aventura.

™© Rugby World Cup Limited 1986.