SPONSORIZARE

DESCOPERITI VALORILE COMUNE CARE STAU LA BAZA SPONSORIZARILOR LAND ROVER

EXPLORATI SPONSORIZARILE
SPONSORIZARI SI PARTENERIATE
RUGBY
Sponsorizarile Land Rover pentru rugby, de la juniori si pana la nivelul de elita, sunt inspirate de valorile comune reprezentate de integritate, mandrie si tinuta. O forta de neoprit pe teren si in afara acestuia, barbatii si femeile care practica acest sport ne inspira cu fiecare demonstratie de dedicatie si competenta.
AFLATI MAI MULTE
JOCURILE INVICTUS
O combinatie de forta interioara si exterioara da aripi concurentilor la jocurile Invictus, in drumul acestora catre reabilitare. Inspirand mereu prin abilitatea de a depasi situatii incredibile, concurentii Invictus ne aduc permanent aminte de realizarile pe care le putem avea daca dorim sa fim cei mai buni.
AFLATI MAI MULTE
ECHITATIE
In centrul activitatilor ecvestre de mai bine de 30 de ani, implicarea Land Rover izvoraste din recunoasterea valorilor pe care le impartasim cu acest sport. In dorinta de a fi cei mai buni in tot ceea de fac, acesti sportivi depasesc toate obstacolele in cautarea excelentei.
AFLATI MAI MULTE
UMANITAR SI CONSERVARE
Land Rover se mandreste sa colaboreze cu o serie de organizatii al caror obiectiv este sa asiste oamenii si mediul in moduri inovatoare. De la activitati de conservare esentiale la sustinerea expeditiilor de cercetare, aceste organizatii sunt alese pe baza eforturilor pe care le fac pentru a genera schimbare, influentand pozitiv evolutia omenirii si a planetei.
AFLATI MAI MULTE
AVENTURA
Partenerii de aventura Land Rover au o dorinta innascuta de a impinge granitele explorarii. Capabilitatea vehiculelor noastre ii ajuta pe acesti pasionati de aventura sa-si depaseasca obiectivele.
AFLATI MAI MULTE
NAVIGATIE
Prin natura sa, navigatia este un domeniu dificil si imprevizibil. Pentru a concura la cel mai inalt nivel ai nevoie de mai mult decat forta si cunostinte solide – tehnologia de varf joaca, de asemenea, un rol esential. Implicarea Land Rover in navigatie este inspirata de ocazia data de acest domeniu solicitant de a explora potentialul tehnologiilor avansate, pentru a le permite clientilor depasirea obiectivelor stabilite.
AFLATI MAI MULTE
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta sau intrebari generale despre Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
PROGRAMATI O EXPERIENTA
Cea mai buna modalitate de a experimenta un Land Rover este de a-l conduce