CALITATE A FABRICATIEI FARA COMPROMIS

Cu atitudinea care ii permite sa conduca prin exemplu.

CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

PERSONALITATE CAPTIVANTA

Cu plafonul plonjant, centura neintrerupta a caroseriei si noua grila de radiator eleganta, tridimensionala, Evoque include elementele de design specifice Range Rover. Noile faruri Pixel cu LED confera un aspect modern, specific.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

MEDIU CONFORTABIL

Habitaclul confortabil si simplificat al modelului Range Rover Evoque include consola centrala cu schimbator viteze tactil, ecran tactil curbat din sticla, flotant, de 11,4 inch si compartimente de depozitare imbunatatite.

SISTEM PIVI PRO DE NOUA GENERATIE

Apreciatul sistem multimedia Pivi Pro1 include toate comenzile pe un nou ecran tactil central curbat, din sticla, flotant, de 11,4 inch. Comenzile pentru scaune si climatizare sunt amplasate ergonomic, pentru un confort optimizat.

DRIVER ASSISTANCE

Selectati din gama de echipamente care reduc efortul soferului si usureaza manevrele de parcare. Cu o gama diversificata de tehnologii inovatoare, care sporesc placerea de a conduce.
DRIVER ASSISTANCE
AMAZON ALEXA

AMAZON ALEXA

Discutati cu Alexa3 pentru a utiliza usor functiile vehiculului. Controlati totul cu ajutorul comenzilor vocale, de la sistemul audio la cel de navigatie – chiar si sistemele inteligente de la domiciliu.
TEHNOLOGIE AVANSATA

TEHNOLOGIE AVANSATA

Pivi Pro1 este corelat cu functia de actualizare software prin Wi-Fi4, pentru a imbunatati continuu tehnologia modelului Range Rover Evoque. Sistemul de navigatie cu What3words utilizeaza introducerea din 3 cuvinte a destinatiei, pentru identificarea exacta a locatiei.
CONECTIVITATE PERFECTA

CONECTIVITATE PERFECTA

Mentineti mereu dispozitivele incarcare, cu porturile USB-C care permit conectarea tuturor ocupantilor, in timp ce incarcarea wireless asigura un habitaclu mai organizat.
SIGURANTA MAXIMIZATA

SIGURANTA MAXIMIZATA

Cu ajutorul functiei de acces fara cheie, disponibila standard pe modelele Dynamic SE, Dynamic HSE si Autobiography, atunci cand va apropiati de vehicul manerele escamotabile ale usilor se extind automat si usile se descuie. Daca cheia cu telecomanda nu mai este detectata, usile se incuie.

PURIFICARE AER DIN HABITACLU PLUS

Cu cele mai sofisticate tehnologii de purificare a aerului la aceasta clasa5 , functia de purificare aer din habitaclu plus a modelului Range Rover Evoque maximizeaza confortul si vigilenta pasagerilor, prin monitorizarea si controlul concentratiei de CO2 , filtrarea PM2,5 si gestionarea CO2 .

PERFORMANTE

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC (MAXIM)

61KM††
Autonomie estimata in conditii reale de exploatare - maxim 47 km.

VALORILE CO2 EMISII (MINIM)

33G/KM††
Zero emisii de noxe in modul EV.

TIMP DE INCARCARE LA STATIILE PUBLICE (MINIM)

30minute
Incarcare rapida CC de la 0 la 80% in aproximativ 30 de minute.

INCARCARE LA DOMICILIU (MINIM)

2ORE 12 MINUTE
Maxim 100%, cu incarcator de 7kW CA la domiciliu.

HIBRID ELECTRIC

Datorita tehnologiei hibride care imbina un motor electric de 80 kW si un motor pe benzina Ingenium, Range Rover Evoque hibrid cu conectare la priza (PHEV) imbina avantajele ambelor tehnologii. Parcurgeti drumurile zilnice in modul EV6, cu o autonomie omologata de pana la 62 km

Motor P270e
HIBRID ELECTRIC

Viteza maxima

230KM/H*

Puter maxima

249PS (184kW)

0-100 KM/H

7,6SECONDEE
0-100 km/h in 7,6 secunde.

VALORILE COEMISII (MINIM)

182G/KM±
NEDC combinat.

benzină Mild Hybrid

Eficiente si puternice, motorizarile mild hybrid colecteaza, stocheaza si utilizeaza energia pierduta in mod normal la decelerare.

Motor P250.
benzină Mild Hybrid

Viteza maxima

213KM/H*

Puter maxima

204PS (150kW

0-100 KM/H

8,5SECONDEE
0-100 km/h in 8,5 secunde.

VALORILE COEMISII (MINIM)

166G/KM±
WLTP combinat.

DIESEL MILD HYBRID

Eficiente si puternice, motorizarile mild hybrid colecteaza, stocheaza si utilizeaza energia pierduta in mod normal la decelerare.

Motor D200.
DIESEL MILD HYBRID

CAPABILITATI IN TEREN ACCIDENTAT

TEHNOLOGII ADAPTIVE
TRACTIUNE OPTIMA

OPTIUNI SI ACCESORII

UNIC PENTRU TINE

Confortul rafinat este imbunatatit de gama de pachete optionale si accesorii, pentru o utilizare zilnica mai simpla.

EXPLORATI

MODELE SI SPECIFICATII

MODELE SI SPECIFICATII

Explorati intreaga gama de modele.
PREZENTARE

PREZENTARE

Experimentati Range Rover Evoque.

Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

Timpul de incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei, tipul de statie si durata incarcarii.

1Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Anumite functii necesita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care necesita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Land Rover, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

2Camere video perimetrale 3D. Imaginea nu este in timp real. Pentru siguranta, verificati imprejurimile. In functie de reglementarile locale.

3Amazon, Alexa si toate marcile asociate sunt marci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliatilor sai. Anumite functii Alexa depind de tehnologia inteligenta existenta la domiciliu. Este posibil sa necesite produse si configurare suplimentare. Smartphone-urile compatibile. Conectivitatea depinde de retelele terta parte existente si de abonament.

4Numai smartphone-uri compatibile. In functie de reteaua mobila disponibila, de semnal si de contul clientului. Necesita date mobile sau conexiune Wi-Fi. Actualizare software prin Wi-Fi (SOTA) in functie de acordul soferului, conexiunea la retea si disponibilitatea pe piata respectiva.

5In comparatie cu cei mai apropiati concurenti, valabil din 03/03/23.

6Pentru modelele Range Rover Evoque, media drumurilor zilnice (48 km) este calculata utilizand datele InControl de pe 30 de piete, intre 2019 si 2022. Daca bateria este complet incarcata.