AVENTURI

BEAR GRYLLS

BEAR GRYLLS

Unul dintre cei mai cunoscuti sustinatori ai tehnicilor de supravietuire si aventurii, Bear reprezinta spiritul Land Rover Above and Beyond, trecandu-si in palmares varful Everest si expeditii dificile in toata lumea, din Antarctica in Arctica. Bear spune, „Land Rover este despre aventura, iar eu am avut intotdeauna in sange aventura”.
BEN SAUNDERS

BEN SAUNDERS

Ben Saunders este scriitor, orator motivational si un important explorator polar britanic. Dorind intotdeauna sa depaseasca granitele explorarii, Ben are in palmares incercarea extraordinara de traversare solo a Antarcticii, fara sustinere sau asistenta.
ED STAFFORD

ED STAFFORD

Spiritul de aventura al lui Ed Stafford s-a facut pentru prima data remarcat atunci cand a parcurs toata lungimea Amazonului. Ca mare fan al modelului Discovery, Ed, sotia sa si fiul lor in varsta de 8 saptamani au calatorit si locuit in modelul lor Discovery, de-a lungul calatoriei prin 10 tari, parcurgand 4.800 km in 14 zile.
KENTON COOL

KENTON COOL

Unul dintre cei mai cunoscuti ghizi montani, Kenton Cool infrunta conditiile dificile din expeditiile sale. In calatoriile sale, care includ cele 12 varfuri ale Everestului, acesta se bazeaza pe vehicule Land Rover si pe echipamentele acestora precum volanul incalzit, care permite incalzirea mainilor amortite de ger.
MONTY HALLS

MONTY HALLS

Biolog marin, producator, explorator si prezentator, Monty realizeaza serialul Great Escape difuzat de BBC, in care traieste si munceste in zone izolate dificile. Un explorator pasionat si un sustinator al conservarii si evenimentelor caritabile militare, realizeaza periodic expeditii de condus pentru oamenii de stiinta si cei cu spirit de aventura.