LAND ROVER REBORN

MODELE LAND ROVER DIN PRIMA SERIE, PERFECT RESTAURATE. SCRIETI ISTORIA ALATURI DE LAND ROVER.

AFLATI MAI MULTE
lLiUrmRL7tk
ABOVE AND BEYOND

O SCHITA PE NISIP A LANSAT O LEGENDA RECUNOSCUTA DE TOATA LUMEA CA UN STANDARD IN MATERIE DE CAPABILITATE, ROBUSTETE SI LONGEVITATE

URMARITI VIDEOCLIPUL

Suntem in 1947. Cineva schiteaza silueta unui vehicul pe nisipul unei plaje din Tara Galilor. Vehiculul respectiv este un Land Rover. Robust, cutezator, va schimba istoria, parcurgand cele mai diverse suprafete si captand atentia tuturor, in intreaga lume.

Decenii de inovatii ne-au permis sa ajungem Above and Beyond. Am traversat teritorii necunoscute bazandu-ne pe calitatile vehiculelor noastre - combinatia unica intre capabilitate si comportament, specifica tuturor modelelor Land Rover.

ISTORIA NOASTRA
Pentru a crea un vehicul pregatit sa faca fata oricaror provocari, am pornit la drum.
TEHNOLOGIA NOASTRA
Va invitam in fabricile noastre, pentru a vedea ce am realizat - atat pe plan tehnologic, cat si al pastrarii traditiei - apreciati detaliile si dati viata unui Land Rover.
AVENTURILE NOASTRE
Expeditiile noastre extraordinare demonstreaza ca daca pornesti in necunoscut, este bine sa o faci la volanul unui Land Rover.
VIITORUL NOSTRU
Expeditiile in regiuni izolate sunt intotdeauna incitante, la fel ca si viitorul nostru. Consideram ca inovatiile sunt modalitatea noastra de a descoperi necunoscutul.
ORIGINEA SPECIILOR

Maurice Wilks a fost primul inventator Land Rover. Sa ne aducem aminte de el, impreuna cu fiul sau

URMARITI VIDEOCLIPUL
ISTORIA NOASTRA
CALATORIA IMPOSIBILA

Un Land Rover transforma in realitate o expeditie aproape imposibila. Urmariti provocarile primei expeditii intercontinentale din 1955, de la Londra la Singapore.

CITITI ARTICOLUL
IDOLI LA VOLAN

Idolii nu au aparut peste noapte. Au devenit celebri in timp. Unii dintre cei mai faimosi detinatori Land Rover stiu foarte bine acest lucru. Suntem mandri ca am putut fi alaturi de ei in aventura...

TEHNOLOGIA NOASTRA

SETARE PERFECTA
Sistemul Terrain Response® monitorizeaza conditiile de deplasare si optimizeaza automat setarile vehiculului, in functie de suprafata de deplasare. Astfel, acum stiti de ce automobilul se comporta atat de sigur.
URMARITI VIDEOCLIPUL
STRUCTURA USOARA
Rigiditatea nu se obtine neaparat prin greutate. Suntem deschizatori de drumuri in productia de automobile mai eficiente, cu o caroserie din aluminiu, deoarece credem ca ideile stralucite sunt intotdeauna cele mai durabile.
HABITACLU ELEGANT
Land Rover a fost intotdeauna sinonim cu explorarea, insa suntem foarte atenti si la modul in care tratam interiorul. Folosim cele mai fine materiale naturale si cei mai buni specialisti.
COMPARTIMENT MOTOR
Motoarele noastre sunt rezultatul cerintelor clientilor. Sub capota unui Land Rover puteti observa tehnologia care propulseaza toate automobilele noastre.
EXPLORATORI VIRTUALI
Imaginile noastre 3D si realitatea virtuala permit designerilor sa vizualizeze vehiculele cu mult inainte de fabricarea acestora.
TEHNOLOGIA DE PROPULSIE HIBRIDA LAND ROVER

De-a lungul timpului, Land Rover a acordat o atentie speciala maximizarii eficientei vehiculelor, cu tehnologii precum reducerea activa a garzii la sol si sistemul stop-start inteligent.

Gama actuala de modele continua aceasta tendinta, cu tehnologii inovatoare cum ar fi servodirectia asistata electric, structura din aluminiu a caroseriei si noile motoare Ingenium.

Pentru a identifica noile modele hibride, sigla de pe partea din spate a modelelor are culoarea albastra. Acestea ofera costuri de exploatare si emisii de CO2 foarte reduse - 109 g/km pentru Range Rover Evoque si 123 g/km pentru Discovery Sport.

VIITORUL NOSTRU
TOTUL LA VEDERE
Va prezentam capota transparenta. O inovatie destinata celor inzestrati cu spirit tehnic? Aceasta inovatie asigura o vizibilitate imbunatatita.
URMARITI VIDEOCLIPUL
PIONIERI PE PAMANT SI IN SPATIU
Land Rover si Virgin Galactic: 2 marci recunoscute pentru fortarea limitelor.
URMARITI VIDEOCLIPUL
GASITI DRUMUL
Farurile avansate cu raza laser nu doar ilumineaza, dar si calculeaza cel mai potrivit traseu si activeaza sistemul Terrain Response®, pentru a permite depasirea in siguranta a obstacolelor, in spatii inguste si in teren accidentat.
URMARITI VIDEOCLIPUL
TEHNOLOGIA VIITORULUI TOT MAI APROAPE
Telecomanda este numai un indiciu al modulul in care ne implicam in tehnologia auto a viitorului. Asa cum o demonstreaza conceptul Discovery Vision, suntem deschizatori de drumuri.
URMARITI VIDEOCLIPUL
RESPONSABILITATEA ESTE CHEIA SUSTENABILITATII ACTIVITATII

Avem planuri de viitor ambitioase. De asemenea, stim ca la nivel mondial resursele sunt limitate. Asadar suntem pregatiti sa ne dezvoltam activitatea in directia adaptarii la aceste provocari, prin gestionarea resurselor si comunitatilor de care depindem.

AFLATI MAI MULTE
PROGRAMATI O ZI PENTRU TESTE
Testati calitatile Land Rover in teren accidentat, impreuna cu expertii nostri
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive pe asfalt, la cel mai apropiat dealer
CONTACT
Ne puteti contacta telefonic, online sau prin retelele sociale
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover