INGENIUM.
CURAT SI EFICIENT.


DISPONIBILE IN VARIANTE DIESEL SI PE BENZINA, MOTOARELE FOARTE EFICIENTE LAND ROVER INGENIUM PERMIT ECONOMII PE TERMEN LUNG.

Clientii solicita vehicule mai ecologice, cu performante imbunatatite in off-road. Motoarele Ingenium ridica stacheta acestor cerinte.


DR. WOLFGANG ZIEBART

DIRECTOR TEHNIC LA NIVEL DE GRUP JAGUAR LAND ROVER

ECOLOGIC


Toate motoarele Land Rover respecta normele de poluare EU6, dar motoarele Ingenium au emisii si mai reduse de noxe, care includ CO2 si oxizii de azot.

PERFORMANTE IMBUNATATITE


Cuplul ridicat al motoarelor Ingenium asigura performante si comportament rutier imbunatatite.

COSTURI REDUSE DE EXPLOATARE


Consumul de combustibil si emisiile de noxe mai reduse inseamna costuri mai mici cu taxele si combustibilul. Motorul diesel de 2,0 litri si 180 CP care echipeaza modelul Evoque diesel se incadreaza in grupa de taxare D, cu un cost in primul an de numai 160 £.

SILENTIOS SI RAFINAT IN FUNCTIONARE


Motoarele Ingenium sunt mai usoare, iar acest lucru asigura o deplasare mai rafinata si mai silentioasa.

CE MOTOR INGENIUM ESTE POTRIVIT PENTRU DVS.?

Motoarele Ingenium sunt cele mai economice realizate de Land Rover pana acum, dar este important sa selectati motorizarea cea mai potrivita pentru nevoile dvs.

INGENIUM DIESEL

INGENIUM DIESEL

Daca efectuati calatorii mai lungi si mergeti in diferite orase cu interdictii privind circulatia vehiculelor poluante, motoarele diesel Ingenium sunt cea mai buna optiune. Acestea va permit atingerea si mentinerea cu usurinta a unei viteze ridicate.
INGENIUM PE BENZINA

INGENIUM PE BENZINA

Daca doriti un motor puternic si cu un raspuns prompt, fara a neglija costurile si emisiile cat mai reduse, motoarele Ingenium pe benzina Land Rover sunt cea mai buna alegere. Acestea imbunatatesc agilitatea si sunt potrivite pentru calatoriile scurte si frecvente.
NOUL RANGE ROVER VELAR

NOUL RANGE ROVER VELAR

Un Range Rover avangardist
RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

Unic si plin de personalitate, un model Range Rover autentic, cu o forma compacta
DISCOVERY

DISCOVERY

Cel mai versatil SUV
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Un SUV compact aventuros si versatil