LAND ROVER REBORN

MODELE LAND ROVER DIN PRIMA SERIE, PERFECT RESTAURATE. SCRIETI ISTORIA ALATURI DE LAND ROVER

SERIA I, CAPITOLUL II

Inca din prima zi, vehiculele noastre au ajutat la definitivarea hartii lumii, descoperind teritorii care nu fusesera inca explorate. Land Rover Reborn va ofera ocazia sa detineti unul dintre aceste modele originale – un Land Rover seria I perfect restaurat.


Depunem toate eforturile pentru a restaura modelele Seria I originale, selectionate cu atentie din toate colturile lumii, pe criterii de autenticitate. Fiecare model clasic dispune de 12 luni garantie si de un trecut glorios.

MEREU TANAR: ISTORIA „MODELULUI ZERO”

Dupa ce si-a petrecut toata viata in Queensland, vehiculul nostru de prezentare, denumit si „modelul zero”, a revenit acasa, La Solihull. Acesta a fost folosit intr-o ferma, apoi a fost lasat sa rugineasca. Dar spiritul seriei I nu va rugini niciodata. Am restaurat „modelul zero” la forma de odinioara, folosind toate tehnicile si procesele originale, pentru a ne asigura ca povestea seriei I este departe de a fi incheiata – de fapt, aceasta tocmai a inceput.

Land Rover Reborn ofera clientilor nostri ocazia de a detine o parte din istoria automobilului - un Land Rover seria I complet reconditionat.

TIM HANNIG
DIRECTOR JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

INAINTE SI DUPA

PROMOVAREA MODELULUI REBORN

Modelele originale din seria I nu au reprezentat singura noastra preocupare.

SCRIETI ISTORIA ALATURI DE LAND ROVER

Daca doriti sa scrieti capitolul urmator al seriei I Reborn, contactati-ne, iar un membru al echipei noastre va va ajuta cu placere. Sau trimiteti-ne un e-mail si va vom suna intr-un moment potrivit pentru dvs.


+44(0) 203 601 1255