MODURI DE CONDUCERE HIBRID ELECTRIC (PHEV).

MODURI DE CONDUCERE HIBRID ELECTRIC (PHEV).

Moduri de conducere hibride electrice

Explorati modurile de condus care permit modelului hibrid cu conectare la priza (PHEV) Land Rover trecerea rapida de la motorul electric la cel pe benzina.

MODUL HIBRID

MODUL HIBRID

Modul de condus implicit, care selecteaza automat intre motorul pe benzina si cel electric, pentru a raspunde cerintelor privind puterea si cuplul necesare in timpul deplasarii.
MODUL VEHICUL ELECTRIC (EV)

MODUL VEHICUL ELECTRIC (EV)

Modul EV este selectat manual de la un buton de pe consola si maximizeaza utilizarea in modul electric. Daca este necesara o putere mai mare decat cea furnizata de motorul electric, sistemul porneste automat motorul pe benzina.

OPTIMIZAREA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL

La deplasarea in modul de condus standard (hibrid), soferul poate optimiza consumul de combustibil sau capacitatea bateriei, prin utilizarea uneia din cele 2 functii alternative de gestionare a incarcarii:

FUNCTIA DE ECONOMISIRE

FUNCTIA DE ECONOMISIRE

Functia de economisire poate fi selectata manual de la ecranul tactil al vehiculului si previne descarcarea bateriei sub nivelul selectat. La anumite modelele, aceasta functie permite si incarcarea bateriei in timpul deplasarii. Acest lucru permite soferului deplasarea silentioasa si fara emisii de noxe in alt moment al calatoriei.
FUNCTIA DE OPTIMIZARE PREDICTIVA A ENERGIEI (PEO)

FUNCTIA DE OPTIMIZARE PREDICTIVA A ENERGIEI (PEO)

Introducerea unei destinatii in sistemul de navigatie va activa automat functia PEO a vehiculului. Prin utilizarea datelor geografice pentru a analiza traseul, PEO comuta inteligent intre motorul electric si cel pe benzina, pentru a reduce cat mai mult consumul de combustibil pe durata calatoriei. De asemenea, acest lucru permite reducerea emisiilor de noxe in mediul urban.

ASISTENTA SUPLIMENTARA

CUM SE INCARCA

CUM SE INCARCA

Descoperiti pasii simpli pentru a va incarca vehiculul acasa sau la punctele de incarcare publice.
CONFIGURAREA

CONFIGURAREA

Pentru a profita la maximum de functiile si echipamentele principale ale vehiculului dvs., primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa va conectati la sistemul multimedia si sa configurati comenzile de la distanta1 pe smartphone.

1Numai smartphone-uri compatibile. In functie de disponibilitatea pe piata a platformelor furnizorilor terta parte si de puterea semnalului in reteaua mobila.