CONFIGURAREA MODELULUI HIBRID electric CU CONECTARE LA PRIZA (PHEV)

CONFIGURAREA MODELULUI HIBRID electric CU CONECTARE LA PRIZA (PHEV)

AVANTAJELE CONECTARII

Bine ati venit in aceasta aventura noua si incitanta alaturi de Land Rover. Aici va vom ajuta sa va conectati la functiile si echipamentele de baza ale vehiculului hibrid electric cu conectare la priza (PHEV), cum ar fi sistemul multimedia si aplicatiile instalate pe smartphone1.

CONECTAREA LA SISTEMUL MULTIMEDIA

ELEMENTE UTILE PENTRU O INCARCARE MAI INTELIGENTA

MAXIMIZATI AUTONOMIA IN MODUL ELECTRIC, CU AJUTORUL PRECONDITIONARII

MAXIMIZATI AUTONOMIA IN MODUL ELECTRIC, CU AJUTORUL PRECONDITIONARII

Preconditionarea va permite sa incalziti sau sa raciti habitaclul si bateria, in timp ce modelul Land Rover se incarca. Astfel este utilizata energia de la retea, nu de la baterie, pentru a maximiza autonomia.

Pentru a configura preconditionarea, descarcati aplicatia iGuide de mai jos si cautati „preconditionare”.
ECONOMISITI, CU INCARCAREA IN AFARA ORELOR DE VARF

ECONOMISITI, CU INCARCAREA IN AFARA ORELOR DE VARF

Conectarea peste noapte permite pastrarea unei rutine de incarcare simple si va ajuta sa profitati de tarifele la electricitate mult mai mici oferite de multi furnizori de energie pentru uz casnic. Utilizarea functiei „perioada de incarcare preferata” a vehiculului inseamna ca nu veti rata niciodata acest interval din afara orelor de varf, in care energia electrica este mai ieftina.

Pentru a configura perioada de incarcare preferata, descarcati aplicatia iGuide de mai jos si cautati „incarcare vehicul”.

APLICATIA ESSENTIALS PENTRU SMARTPHONE

Cu aplicatiile Land Rover Remote si Land Rover iGuide aveti acces instantaneu la comenzile si functiile principale ale vehiculului, atunci cand aveti nevoie de acestea.

GHIDARE VEHICUL IN TIMPUL DEPLASARII

GHIDARE VEHICUL IN TIMPUL DEPLASARII

Aplicatia Land Rover iGuide permite gasirea cu usurinta si intelegerea principalelor functii si comenzi ale modelului Land Rover Hibrid Electric. Aceasta joaca si rolul de manual de utilizare la purtator si se asigura ca gasiti intotdeauna raspunsul la orice intrebare.
CONTROLATI VEHICULUL DE LA DISTANTA

CONTROLATI VEHICULUL DE LA DISTANTA

Aplicatia Land Rover Remote ofera control total asupra functiilor vehiculului, direct de pe telefon. Prin atingerea unui buton pot fi setate incuierea de la distanta, nivelul combustibilului, preconditionarea, programul de incarcare si temperatura.

ASISTENTA hibrid electric SUPLIMENTARA

MODUL DE INCARCARE A VEHICULULUI hibrid electric

MODUL DE INCARCARE A VEHICULULUI hibrid electric

Intelegerea pasilor simpli pentru incarcarea vehiculului la domiciliu sau la urmatoarea destinatie.
MODURILE DE CONDUS ELECTRIC HIBRID

MODURILE DE CONDUS ELECTRIC HIBRID

Familiarizati-va cu modurile de condus care va permit sa va deplasati utilizand motorul electric sau cel pe benzina.

1Numai smartphone-uri compatibile. In functie de disponibilitatea pe piata a platformelor furnizorilor terta parte si de puterea semnalului in reteaua mobila.

Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitatea si conditiile complete de pe piata locala, luati legatura cu dealerul dvs. Anumite functii necesita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care necesita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

iGuide este o marca comerciala a Apple Inc. IOS este o marca comerciala a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.

Android este o marca comerciala a Google LLC.