NOUL RANGE ROVER SV


O INTERPRETARE RAFINATA A LUXULUI SI PERSONALIZARII

NOI IL FACEM SPECIAL. DUMNEAVOASTRA IL FACETI UNIC

Divizia de vehicule speciale (SVO) are rolul de a imbunatati caracteristicile de baza ale vehiculelor noastre prestigioase. In cazul noului Range Rover SV, acest lucru inseamna si mai mult lux si personalizare.

Cu si mai multe optiuni ca pana acum, inclusiv o alternativa de lux sustenabila pentru piele, noul Range Rover SV reflecta personalitatea, dorintele si viziunea personale. Este al dvs. cu adevarat.

TEMATICA PERSONALIZATA

La baza echiparilor speciale ale noului Range Rover SV se afla 2 teme de design interior si exterior SV, disponibile optional. SV Serenity si SV Intrepid abordeaza directii diferite la interior si exterior privind culorile si finisajul materialelor.

Ambele teme sunt disponibile pentru variantele standard si cu ampatament lung, cu o gama diversificata de motorizari puternice si eficiente, cum ar fi noul V8 cu 2 turbocompresoare si 530 CP, varianta hibrida cu conectare la priza, de 510 CP, si eficientul motor diesel Ingenium cu 6 cilindri in linie (D350).

SV SERENITY


Exteriorul modelului SV Serenity este axat exclusiv pe lux. Ornamentele exterioare metalice sunt vopsite in Atlas Silver si Corinthian Bronze, culori care subliniaza exclusivitatea modelului. In special daca sunt comandate impreuna cu plafonul contrastant Corinthian Bronze si jantele din aliaj de 23“, cu finisaj diamantat si insertii Corinthian Bronze.

SV INTREPID


Exteriorul modelului SV Intrepid adopta o tema mai discreta si dinamica. Ornamentele exterioare metalice au culoarea antracit, un finisaj nou, fumuriu, cromat inchis, conceptul special pentru Range Rover SV. Ornamentele vopsite Graphite Atlas, plafonul negru contrastant si jantele din aliaj, forjate, de 23", cu insertii Narvik Black lucios, completeaza aspectul.

INSPIRATIA CONTINUA LA INTERIOR

Aceste 2 teme optionale extraordinare pentru exterior pot fi completate la interior cu scheme de culori, ornamente din lemn si modele originale de perforare pentru scaune. Optiunilor standard cu o singura culoare, Ebony sau Perlino, li se adauga schemele de culori contrastante, cu 2 nuante fata-spate, care creeaza zone distincte in habitaclu.

Pentru prima data la un model SV este disponibila optional o alternativa sustenabila de lux la piele, care imbraca intregul habitaclu.

In cazul temei pentru interior SV Serenity, Perlino contrasteaza cu pielea Liberty Blue, Sequoia Green sau Caraway din fata. Tema pentru interior SV Intrepid include variantele cu piele Ebony, piele in 2 nuante Rosewood si Ebony sau stofa UltrafabricsTM Cinder Grey si Light Cloud Grey.

LINISTEA TA INTERIOARA

Interioarele noastre au fost proiectate pentru a oferi confortul, tehnologia si linistea pe care le regasiti la domiciliu. Toate modelele SV pot fi comandate cu cel mai performant sistem multimedia pentru locurile din spate — cu ecrane de 13,1 inch, cele mai mari de pe orice Range Rover — si cu casti de inalta performanta, cu fidelitate imbunatatita, exclusiv pentru toate modelele SV.

SV SIGNATURE SUITE

Cel mai luxos interior SV disponibil pentru Range Rover este in configuratia optionala cu 4 locuri SV Signature Suite. Disponibil numai pentru modelele cu ampatament lung, acesta ofera pasagerilor cea mai
confortabila calatorie.

Piesa principala este consola centrala pe toata lungimea, cu echipamente ascunse atunci cand nu sunt folosite. La cerere, o masuta club centrala, actionata electric si
realizata din aluminiu, se ridica silentios din consola centrala, dintr-o singura miscare. La cerere, si suporturile pentru pahare se ridica lin pe pozitie de sub
capacele din lemn.

CELE MAI SPECIALE MATERIALE

Am ales finisajele ceramice pentru a exprima luxul modern. Este un material pur si totusi rezistent, intalnit mai ales in domeniul ceasurilor si bijuteriilor de lux.

Veti regasi finisaje ceramice la nivelul detaliilor interioare si exterioare ale noului Range Rover SV. Pe hayon se regaseste o inscriptie din ceramica alba cu emblema SV neagra, lustruita manual. Aceasta este pentru prima data cand finisajele ceramice sunt utilizate la exteriorul unui vehicul – un simbol clar de distinctie.

FINISAJE NOI, RAFINATE

Indiferent de modul in care doriti sa personalizati modelul, puteti alege dintr-o gama de finisaje suplimentare, asortate special cu tema selectata. Finisajele specifice SV includ ceramica stantata, lemn natural cu insertii incrustate sau metalice si chiar metal anodizat sau aspect din plasa.

Acestea se regasesc in interior, la nivelul consolei centrale, tabloului de bord si usilor. Dezvoltarea noastra a avut la baza inovatiile in domeniul materialelor si tehnologiilor, pentru o interpretare extrem de moderna a prelucrarii manuale.

EXCLUSIV PENTRU DVS.

Pentru exprimarea celor mai rafinate aspiratii, noul Range Rover SV poate fi personalizat suplimentar cu o gama de culori SV Bespoke.

CULORI SV BESPOKE


Pe langa culorile existente in gama standard a modelului Range Rover, clientii SV au la dispozitie 14 culori suplimentare din gama premium SV Bespoke sau serviciul SV Bespoke potrivire cu mostra.
EXPLORATI CULORILE SV BESPOKE

*Disponibil de la mijlocul anului 2022