Acum este mult mai usor sa achizitionati unul dintre autovehiculele din gama Range Rover, definite prin distinctie, lux si performanta.


Profitati de noua campanie de finantare prin care beneficiati de un avantaj client de 7% pentru modelul Range Rover Evoque si 8% pentru modelule Range Rover Sport si Range Rover Velar, din pretul de lista al autovehiculului achizitionat.  


Completand formularul alaturat veti putea solicita o oferta personalizata adaptata cerintelor dumneavoastra.    


Oferta speciala de finantare prin BT Leasing IFN SA:


Dobanda 1,99% pentru finantarile cuprinse intre 12 – 60 luni. La dobanda mentionata anterior se adauga si componenta variabila calculata in raport cu indicele EURIBOR 6M plus comisionul lunar de administrare in cuantum de 0,075%.

Avans cuprins intre 10% - 80% din valoarea de contract a autovehiculului achizitionat.

Valoare reziduala flexibila de la minim 1% la maxim 20% din valoarea de contract a autovehicului achizitionat.

Oferta adresata exclusiv persoanelor juridice care semneaza contractul de achizitie al autovehiculului pana la 30.06.2024.

In cazul modelului Range Rover Evoque, motorizarea de 1.5 l benzina nu este inclusa in campanie.  

RANGE ROVER
CERE O OFERTA

Informatii personale

Date de contact

Vizualizeaza nota de informare aici.
Datele transmise vor fi redirecţionate către dealerul cel mai apropiat de locația dvs. Acestea sunt necesare pentru a vă identifica, pentru a coresponda cu dumneavoastră, pentru a clarifica eventuale neînțelegeri legate de test-drive. Datele cu caracter personal furnizate pentru solicitarea drive-test sunt păstrate până la soluționarea cererii și până la confirmarea dumneavoastră privind serviciile dealerului. Ulterior, acestea pot fi sau nu prelucrate în scop de marketing conform propriei dvs opțiuni de mai jos. Informările cu privire la datele cu caracter personal sunt disponibile la următorul link: Politica privind datele cu caracter personal.