EXPERIENTE CLASICE

Experientele clasice ofera pasionatilor sansa de a ne vizita atelierele si de a conduce o gama larga de modele clasice Land Rover, in locatii absolut spectaculoase, cu istorie bogata.

LAND ROVER CLASSIC

Land Rover Classic are drept obiectiv pastrarea si restaurarea modelelor clasice, astfel incat sa poata fi admirate si pretuite de generatiile urmatoare. De asemenea, ne angajam cu seriozitate in crearea unor initiative de restaurare, intretinere si pastrare a modelelor clasice Land Rover, pentru a va putea bucura de ele si pe viitor si a le oferi viitorul meritat de trecutul glorios.
LAND ROVER CLASSIC

LAND ROVER CLASSIC

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Suntem mandri sa va prezentam noul atelier Jaguar Land Rover de lucrari clasice. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de restaurare.
AUTOMOBILE AUTENTICE

AUTOMOBILE AUTENTICE

Aducem istoria in prim plan, prin reconstructia meticuloasa si in numar limitat a unor modele clasice Land Rover, cum ar fi Land Rover din prima serie si Range Rover cu 2 usi.
SERVICII PENTRU CLIENTI

SERVICII PENTRU CLIENTI

Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice Land Rover, indiferent de vechimea acestora.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Prin oferirea de piese originale Land Rover pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese originale Jaguar este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.