TURUL ATELIERULUI DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Pentru ca beneficiem de noi spatii in care expunem tot ceea ce face si reprezinta Land Rover, este normal sa ne laudam cu acest lucru. Asa ca turul atelierului de lucrari clasice ofera acces exclusiv la modele rare precum Land Rover Series I Reborn si Range Rover Reborn, precum si la colectia completa de modele clasice. Este cu adevarat o incursiune inedita in lumea mostenirii acestei marci istorice, dar si a viitorului sau si a modului in care este pastrata.

SEDIUL ATELIERULUI DE LUCRARI CLASICE

Locatia moderna, cu o suprafata de 14.000 m2, ne-a permis centralizarea tuturor activitatilor dedicate modelelor clasice intr-o singura zona, care include 54 de posturi de lucru individuale si zone de dezechipare, un atelier specializat pe motoare si un spatiu pentru 480 de vehicule.

Atelierul de lucrari clasice adaposteste cele 4 echipe de specialisti dedicate crearii si oferirii de automobile autentice, servicii pentru clienti, piese originale si experiente clasice, pe care le veti experimenta in cadrul turului de 3 ore al atelierului.