SERVICII PENTRU CLIENTI

DE LA FACILITATI MODERNE DE TESTARE LA VERIFICARI ISTORICE, FACEM TOT CE ESTE POSIBIL PENTRU A AVEA GRIJA DE MODELUL DVS. LAND ROVER.

SERVICII PENTRU CLIENTI

Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, atelierele pentru clienti isi propun sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice, indiferent de vechimea acestora.

SERVICE

Reviziile periodice sunt foarte importante pentru intretinerea unui vehicul clasic. In acest scop, am creat optiuni de service specifice, care preiau verificarile efectuate in momentul iesirii de pe poarta fabricii si le combina cu tehnica moderna. Toate lucrarile sunt inregistrate in carnetul de service Jaguar Land Rover Classic Works, pentru a ajuta la pastrarea valorii vehiculului si la protectia investitiei.

RESTAURARE

Indiferent de starea fizica a vehiculului, expertii departamentului Classic sunt pregatiti sa-l restaureze la gloria de odinioara. Serviciile de restaurare sunt impartite in 8 etape clare. Verificarea initiala si auditarea componentelor, demontarea, curatarea, repararea caroseriei si reconditionarea componentelor, urmata de reasamblarea vehiculului. Fiecare etapa este efectuata cu grija de tehnicieni experti, pentru a garanta autenticitatea deplina a vehiculului dvs. clasic.

LAND ROVER CLASSIC

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Suntem mandri sa va prezentam noul atelier Jaguar Land Rover de lucrari clasice. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de restaurare.
AUTOMOBILE AUTENTICE

AUTOMOBILE AUTENTICE

Aducem istoria in prim plan, prin reconstructia meticuloasa si in numar limitat a unor modele clasice Land Rover, cum ar fi Land Rover din prima serie si Range Rover cu 2 usi.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Prin oferirea de piese originale Land Rover pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese originale Jaguar este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.
EXPERIENTE CLASICE

EXPERIENTE CLASICE

Nu trebuie sa detineti un model clasic Land Rover pentru a experimenta bucuria de a conduce un astfel de vehicul. Experientele clasice ofera o ocazie unica de a experimenta spiritul, farmecul si bucuria modelelor Land Rover de altadata.