AUTOMOBILE AUTENTICE

PROMOVAM AUTENTICITATEA IN TOT CEEA CE FACEM – RESTAURARE, RECREARE SI RECONDITIONARE.
RANGE ROVER REBORN

RANGE ROVER REBORN

In 1970, lansarea modelului Range Rover a schimbat totul. Niciodata pana atunci luxul unei limuzine de clasa mare nu fusese asociat cu asemenea capabilitati in off-road, dand nastere unui model foarte apreciat la nivel international, un adevarat fenomen in lumea automobilistica. Dupa aproape 50 de ani, Land Rover Classic restaureaza modele Land Rover cu 2 usi la specificatiile de fabrica, pentru ca generatiile viitoare de colectionari si entuziasti sa le poata achizitiona direct de la Land Rover.
LAND ROVER SERIA I REBORN

LAND ROVER SERIA I REBORN

Inca din prima zi, modelele Land Rover au cucerit teritorii pana atunci inaccesibile automobilelor. Land Rover Reborn va ofera ocazia sa detineti unul dintre aceste modele originale – un Land Rover seria I perfect restaurat – selectionat cu atentie din toate colturile lumii. Dupa restaurare, fiecare model din seria I dispune de garantie completa de 12 luni, mandrindu-se, de asemenea, si cu un trecut glorios.

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Angajamentul nostru privind pastrarea modelelor Land Rover Classic se concretizeaza in noua locatie dedicata special acestora - cea mai mare de acest gen din lume.
AFLATI MAI MULTE

LAND ROVER CLASSIC

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Suntem mandri sa va prezentam noul atelier Jaguar Land Rover de lucrari clasice. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de restaurare.
SERVICII PENTRU CLIENTI

SERVICII PENTRU CLIENTI

Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice Land Rover, indiferent de vechimea acestora.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Prin oferirea de piese originale Land Rover pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese originale Jaguar este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.
EXPERIENTE CLASICE

EXPERIENTE CLASICE

Nu trebuie sa detineti un model clasic Land Rover pentru a experimenta bucuria de a conduce un astfel de vehicul. Experientele clasice ofera o ocazie unica de a experimenta spiritul, farmecul si bucuria modelelor Land Rover de altadata.