CONECTIVITATE INCONTROL

CONECTIVITATE PERFECTA INTRE LAND ROVER, SMARTPHONE SI MEDIUL INCONJURATOR

FUNCTIILE CONNECT PRO

FUNCTIILE CONNECT

HOTSPOT WI-FI

HOTSPOT WI-FI

Asigura un hotspot Wi-Fi 3G la bord, care permite pasagerilor sa conecteze maxim 8 dispozitive la internet.
REMOTE PREMIUM

REMOTE PREMIUM

Remote Premium este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor Android si Apple iOS si va permite sa interactionati de la distanta cu modelul Land Rover.
INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps include un set de aplicatii interactive, optimizate pentru vehicul, care asigura redare media, servicii cloud si in functie de locatie si multe altele - cu ajutorul portului USB.

FUNCTIILE PROTECT

REMOTE ESSENTIALS

REMOTE ESSENTIALS

Remote Essentials este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor Android si Apple iOS si va permite sa va conectati la modelul Land Rover indiferent de locatie, pentru a verifica de exemplu nivelul combustibilului sau daca ati inchis usile.
ASISTENTA RUTIERA OPTIMIZATA LAND ROVER

ASISTENTA RUTIERA OPTIMIZATA LAND ROVER

Daca vehiculul se defecteaza puteti apela direct echipa la asistenta rutiera Land Rover, apasand butonul de pe partea stanga a consolei de pe plafon sau din ecranul Assitance (asistenta) al aplicatiei Remote pentru smartphone.
APEL SOS DE URGENTA

APEL SOS DE URGENTA

Daca are loc un accident si airbag-urile se declanseaza, functia apel SOS de urgenta poate trimite serviciilor de urgenta informatii precum locatia si poate efectua un apel telefonic.

*In cazul noului Range Rover Velar, InControl Apps este disponibil numai cu pachetul Smartphone, nu si impreuna cu Connect Pro.
*
*In cazul noului Range Rover Velar, Remote Premium este disponibil numai cu pachetul Remote.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Land Rover. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.