Ce este LAND ROVER INCONTROL?

O TEHNOLOGIE AVANSATA, CARE PERMITE CONECTAREA SOFERULUI LA VEHICUL SI LA LUMEA INCONJURATOARE
Un ecran tactil foarte performant, cu diagonala de 10” si rezolutie extraordinara, fara niciun buton fizic si care functioneaza la fel de intuitiv ca un iPad.
TOPGEAR

PUTERE MARE DE PROCESARE, ECRAN TACTIL PERFORMANT

La baza sistemului Land Rover InControl se afla un procesor Intel cu mai multe nuclee, cu retea ethernet de mare viteza, controlata prin intermediul ecranului tactil, la fel ca la o tableta.

PUTETI ACCESA VEHICULUL DIN ORICE LOCATIE

Aplicatia Remote va permite sa verificati vehiculul de pe smartphone, oriunde v-ati afla - de la nivelul combustibilului la geamurile deschise.

SISTEM DE NAVIGATIE PERFORMANT

Datorita ghidarii prin voce pas cu pas, vizualizarii intersectiilor si hartilor 3D, navigatia permite deplasarea simpla si fara ocolisuri pana la destinatie.

CONDUCETI SI PARCATI IN STIL PROPRIU

Cu o gama diversificata de functii de asistenta pentru sofer, Land Rover InControl va elibereaza de alte sarcini si va permite sa va bucurati de placerea de a conduce, atat la parcarea in oras, cat si la drum lung.

† Trifield si dispozitivul cu trei campuri este marca a Trifield Productions Ltd.
†† Meridian este marca inregistrata a Meridian Audio Ltd.
* Numarul de difuzoare si puterea acestora depinde de modelul Land Rover selectat. Vehiculul din imagine este un model Range Rover. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local. Aceasta imagine cu Land Rover este exclusiv in scop informativ. Pozitia difuzoarelor poate varia in functie de model.