GARANTIE

SIGURANTA MODELULUI DUMNEAVOASTRA LAND ROVER

In primii cinci ani (sau 150.000 KM, oricare dintre acestea survine primul) dupa achizitionarea unui model Land Rover, va veti putea bucura de toate beneficiile unei garantii complete oferite de producator. In cazul in care o piesa necesita reparatie sau inlocuire din cauza unui defect din frabricatie, lucrarile necesare vor fi efectuate gratuit, fiind folosite piese de schimb originale Land Rover prin intermediul unui Dealer AutorizatPentru mai multe informatii referitoarea la garantie, va rugam sa contactati cel mai apropiat dealer. Aceasta se aplica la predarea vehiculului sau prima inmatriculare de la data de 1 iulie 2023.


Piese si accesorii

In cazul in care o piesa trebuie reparata sau inlocuita, orice lucrare necesare pentru a face acestu lucru, va fi efectuata gratuit de un dealer Land Rover dupa expirarea expirarea acestei garantii.


Accesorii montate pe un vehicul nou

Daca noul dumneavoastra vehicul a fost echipat cu accesorii originale Land Rover de catre o reprezentata Land Rover, acele piese vor fi supuse acelorasi termeni si perioade de garantie ca si garantia producatorului. Un vehicul considerat "nou" la mai putin de o luna de la data achizitiei sau a fost condus cu o 100 de mile sau mai putin, oricare dintre acestea este aplicabil la momentul respectiv.


Termeni si conditii

Toate piesele si accesoriile vehiculelor Land Rover indeplinesc cele mai inalte standarde in ceea ce priveste siguranta si fiabilitatea fiecarui vehicul. Recomandarea noastra este aceea de a utiliza doar piese sau accesorii originale, alte piese sau accesorii nefiind testate sau aprobate de Land Rover, neputand astfel evalua calitatea acestora.


Garantie vopsea

In cazul in care vopseaua vehiculului necesita retusare, aceasta poate fi efectuata gratuit prin intermediul unui dealer autorizat, dupa expirarea acestei garantii. Garantia se extinde pe o perioada de trei ani si este valabila din ziua in care ati primit livrarea noului dumneavoastra vehicul Land Rover, indiferent de kilometraj.


Garantie anti-coroziune

Daca orice parte a caroseriei modelului dumneavoastra este corodata sau ruginita, piesele afectate vor fi reparate sau inlocuite gratuit de un dealer Land Rover. Acoperirea se extinde pe o perioada de sase ani din ziua in care primiti livrarea noului dumneavoastra vehicul Land Rover, indiferent de kilometraj si chiar în cazul unei schimbari a proprietarului.


Asistenta rutiera

Land Rover Assistance este un program cuprinzator de asistenta rutiera pentru primii trei ani de la prima inmatriculare. Programul va ofera suport in situatii de urgenta in timpul conducerii, de exemplu, din cauza unui defect tehnic, accidente sau probleme minore. Oricare ar fi situatia, puteti conta intotdeauna pe asistenta noastra rutiera. Un tehnician autorizat Land Rover poate rezolva, de obicei, majoritatea problemelor la fata locului. Daca acest lucru nu este posibil, va vom duce vehiculul la un dealer Land Rover si vom avea grija de mobilitatea dumneavoastra. Daca este necesar, vom plati, desigur, si cazarea la hotel.* Pentru mai multe informatii, consultati Ghidul de service in garantie sau contactati cel mai apropiat dealer autorizat Land Rover. *Se aplica condițiile de asistenta rutiera.