PRO SERVICES

PRO SERVICES

• Evitati aglomeratia, cu informatii din trafic in timp real
• Navigati din momentul in care parasiti locatia si pana la destinatie, cu ajutorul functiei traseu complet
• Gasiti rapid si usor puncte de interes, cu ajutorul cautarii online oferite de Lonely Planet si alte ghiduri turistice cunoscute
• Vizualizati drumul, cu fotografii din satelit si imagini la nivel de strada
• Trimiteti automat contactelor ora estimata a sosirii, cu ajutorul functiei de distribuire a acesteia.


Pro Services asigura o multitudine de servicii, de la informatii din trafic in timp real, la instructiuni de navigatie pana la destinatie, coordonate cu smartphone-ul.

INFORMATII DIN TRAFIC IN TIMP REAL
Informatiile din trafic in timp real utilizeaza date complexe privind traficul, pentru a va oferi cele mai exacte informatii privind nivelul de aglomerare al traseului planificat. Cu ajutorul informatiilor exacte din trafic mai exacte - planificarea , redirectionarea si drumul pana la destinatie sunt mai scurte ca niciodata.

TRASEU COMPLET
Aplicatia Route Planner va permite sa navigati de la locatia de plecare si pana la destinatie. Setati destinatia pe smartphone si veti putea urma traseul pana la vehicul, care apoi va prelua functia de navigatie. Dupa ce parcati, navigatia este preluata din nou de smartphone, care ofera instructiuni privind deplasarea pe jos sau cu transportul public, pana la destinatia finala.**
SINCRONIZARE CLOUD
Toate traseele sunt sincronizate automat pe sistemul de navigatie Touch Pro al vehiculului, aplicatia InControl Route Planner instalata pe smartphone si site-ul Route Planner.

CAUTARE ONLINE
Indiferent de locatie, puteti cauta puncte de interes in zona. Sistemul acceseaza resursele, pentru a va furniza informatii, imagini si recenzii. Navigati direct la punctele de interes sau distribuiti-le contactelor dumneavoastra, direct din sistem.

IMAGINE DIN SATELIT
Este posibil ca uneori sa doriti sa vedeti zona inconjuratoare privind de sus. Cu ajutorul Connect Pro puteti comuta la imaginea din satelit, la o singura atingere.

IMAGINI LA NIVEL DE STRADA
Pentru a recunoaste mai usor destinatia in timp ce va apropiati de aceasta, puteti afisa pe ecran o imagine panoramica 360°, la nivel de strada. * +
TRASEU CONFIGURABIL ONLINE
In timp ce va deplasati catre o destinatie, sistemul monitorizeaza in timp real conditiile de trafic si tine cont de volumul de trafic obisnuit din momentul respectiv, pentru a va ghida pe un traseu optim.

DISTRIBUIRE ORA ESTIMATA A SOSIRII
Distribuiti prietenilor si familiei traseul ora estimata a sosirii. Daca intarziati, Touch Pro poate tine la curent persoanele interesate, prin trimiterea de actualizari in numele dvs., prin SMS sau e-mail.

SERVICIU DE PARCARE
Cand va apropiati de destinatie, Connect Pro va poate prezenta locurile de parcare disponibile. Selectati parcarea preferata, iar sistemul de navigatie actualizeaza traseul, pentru a va ghida pana la parcare.

SERVICIU PRET COMBUSTIBIL
Cand trebuie sa realimentati, Connect Pro nu doar gaseste statiile de alimentare de pe traseu, dar permite si compararea pretului combustibililor, in vederea reducerii costurilor.
*Requires a micro SIM with a suitable data service.
+Where supported and available.
**Requires registration of an InControl Navigation Account.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Land Rover. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.