• Range Rover

  Range Rover

  De la 83.200 € + TVA
  Rafinament fara egal

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  De la 54.500 € + TVA
  Cel mai agil si dinamic Land Rover

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  De la 49.900 € + TVA
  Un Range Rover avangardist

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  De la 31.000 € +TVA
  Distinctiv si contemporan, un adevarat Range Rover in forma compacta

 • NOUL DISCOVERY

  NOUL DISCOVERY

  De la 41.000 € + TVA
  Cel mai versatil SUV Land Rover de pana acum

 • DISCOVERY SPORT

  DISCOVERY SPORT

  De la 31.700 € +TVA
  Cel mai versatil SUV compact

 • PLUG-IN HYBRID

  PLUG-IN HYBRID

  PHEV — CEA MAI INOVATOARE MOTORIZARE LAND ROVER DE PANA ACUM

 • EXPLOREAZA VEHICULELE NOASTRE

  EXPLOREAZA VEHICULELE NOASTRE

  Compara modelele noastre pentru a-l gasi pe cel potrivit

Un ecran tactil foarte performant, cu diagonala de 10” si rezolutie extraordinara, fara niciun buton fizic si care functioneaza la fel de intuitiv ca un iPad.

TOPGEAR

 • PUTERE MARE DE PROCESARE, ECRAN TACTIL PERFORMANT

  La baza sistemului Land Rover InControl se afla un procesor Intel cu mai multe nuclee, cu retea ethernet de mare viteza, controlata prin intermediul ecranului tactil, la fel ca la o tableta.

 • PUTETI ACCESA VEHICULUL DIN ORICE LOCATIE

  Aplicatia Remote va permite sa verificati vehiculul de pe smartphone, oriunde v-ati afla - de la nivelul combustibilului la geamurile deschise.

 • SISTEM DE NAVIGATIE PERFORMANT

  Datorita ghidarii prin voce pas cu pas, vizualizarii intersectiilor si hartilor 3D, navigatia permite deplasarea simpla si fara ocolisuri pana la destinatie.

 • CONDUCETI SI PARCATI IN STIL PROPRIU

  Cu o gama diversificata de functii de asistenta pentru sofer, Land Rover InControl va elibereaza de alte sarcini si va permite sa va bucurati de placerea de a conduce, atat la parcarea in oras, cat si la drum lung.

MULTIMEDIA INCONTROL

Gama de sisteme multimedia InControl include acum Touch Pro Duo*, cel mai avansat sistem Land Rover de acest fel, de pana acum. Proiectat pentru ca toti pasagerii sa se bucure la maxim de fiecare calatorie, va permite sa conectati smartphone-ul pentru a accesa aplicatii, sa ascultati muzica, prin intermediul sistemului audio de inalta calitate si sa navigati pana la destinatie.
Aflati mai multe
Urmariti videoclipul

SISTEME AUDIO MERIDIAN™

Sistemele inovatoare Meridian asigura intreaga rezonanta si claritate a unei sali de concert, pentru sofer si pasageri. Imbunatatiti calitatea auditiei, cu ajutorul a 3* sisteme audio: sistemul audio Meridian (disponibil impreuna cu Touch sau Touch Pro), sistemul audio Meridian Surround si sistemul audio Meridian Signature.

*Pentru a vedea care sunt sistemele audio Meridian disponibile pentru modelul dumneavoastra preferat, luati legatura cu dealer-ul local Land Rover.
Aflati mai multe

CONECTIVITATE INCONTROL

Pentru cea mai buna conectivitate la bordul vehiculului, sistemele Land Rover Connect si Connect Pro permit soferului si pasagerilor sa beneficieze de experienta placuta, atat atunci cand se afla la bordul vehiculului, cat si in afara acestuia. Bucurati-va de confortul oferit de optiunile Remote Essentials sau Remote Premium, care asigura controlul de la distanta al vehiculului. Optiunile Protect si Secure Tracker permit imbunatatirea sigurantei vehiculului.
Aflati mai multe
Urmariti videoclipul

ASISTENTA INCONTROL PENTRU SOFER

Sistemul de asistenta pentru sofer ofera incredere si siguranta pe asfalt si in off-road. Minimizati riscul accidentelor minore la parcarea in locurile cele mai inguste, cu ajutorul sistemului de asistenta la parcare. Utilizati echipamentele intuitive de asistenta la condus, care va ajuta sa va concentrati asupra drumului, va avertizeaza cu privire la eventualele pericole existente si detecteaza lipsa concentrarii soferului.
Aflati mai multe
Urmariti videoclipul

†Trifield si dispozitivul cu trei campuri este marca a Trifield Productions Ltd.
††Meridian este marca inregistrata a Meridian Audio Ltd.
*Numarul de difuzoare si puterea acestora depinde de modelul Land Rover selectat. Vehiculul din imagine este un model Range Rover. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local. Aceasta imagine cu Land Rover este exclusiv in scop informativ. Pozitia difuzoarelor poate varia in functie de model.