PIESE ORIGINALE

FIECARE COMPONENTA A UNUI LAND ROVER A FOST PROIECTATA CU MAIESTRIE PENTRU VEHICULUL DVS. DE RENUME.

Jante din aliaj usor originale Land Rover

Daca va deplasati numai de drumuri asfaltate, aveti nevoie doar de jante normale.
Dar aveti un Land Rover! Principalele calitati ale jantelor din aliaj usor originale.

Rezistenta
Fabricate dintr-un aliaj de aluminiu si siliciu, care asigura rezistenta si durabilitate optime; fiecare janta este verificata cu raze X, pentru a vedea daca nu prezinta fisuri microscopice.
Durabilitate
Mai intai trebuie sa treaca printr-un test exigent de rezistenta la coroziune, care dureaza 12 saptamani. Este analizata rezistenta jantelor din aliaj usor originale la lichide corozive, cum ar fi lichid de frana, combustibil si produse de curatare. Apoi urmeaza testul de rezistenta la actiunea sarii, care dureaza 1.000 de ore. Iernile nu ne vor crea probleme niciodata.
Echilibru
Proiectate la standarde geometrice si de echilibru exacte, jantele noastre din aliaj usor asigura o distanta de siguranta mai exacta fata de alte componente (precum etrierii de frana). Rezultatul? Calitati excelente pe asfalt si in teren accidentat.
Siguranta
Testul de impact cu un pendul simuleaza loviturile de borduri in cele mai slabe si mai rezistente puncte ale unei jante din aliaj usor. Acest test privind comportamentul structural asigura o absorbtie a socurilor si o siguranta optime, protejand vehiculele si pasagerii.
Frane originale Land Rover

Caldura si praful din Death Valley. Temperaturile negative din nordul peninsulei Scandinave. Extreme, insa nu afecteaza performantele discurilor si placutelor de frana originale Land Rover. Dupa 12 luni de proiectare si dezvoltare atente, a venit timpul testarii.

GENUINE BRAKES
Performante

Franele originale Land Rover sunt supuse testului de fading standard AMS - utilizat de producatorii importanti pentru vehiculele de inalta performanta. Dupa accelerarea rapida pana la 100 km/h a vehiculului de teste, se franeaza la maximum pana la oprire. Aceasta procedura este repetata non stop timp de 12 cicluri, pentru a vedea daca se obtin performante consecvente la testare.

Sisteme de esapament originale Land Rover
Sunetului optimizata in toate conditiile de deplasare

Sistemele de esapament originale Land Rover au fost supuse la peste 1.000 de ore de testare riguroasa pe standuri dinamometrice specializate, care simuleaza o varietate de conditii de deplasare dificile. Pentru a asigura intregului sistem de esapament o structura robusta si durabila, este utilizat inoxul, care poate rezista la o temperatura a gazelor de esapament mai mare de 700 ºC.

Filtre de ulei originale Land Rover
Cum puteti proteja vehiculul dvs. marca Land Rover

Filtrele de ulei originale Land Rover trec printr-o faza de dezvoltare care presupune mii de ore de teste pe motor si zeci de mii de kilometri de testare pe vehicule, in conditii de clima extreme.

Prin utilizarea filtrelor de ulei originale, inlocuite la intervalele de service specificate, puteti fi sigur de calitatea, montajul, durabilitatea si functionarea optime ale vehiculului dvs. marca Land Rover si a pieselor sale componente.

CONTACTATI-NE
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri de la Land Rover
ACCESORII
Personalizati-va masina Land Rover cu o gama variata de accesorii concepute special pentru modelul dumneavoastra.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
CONTACTATI-NE
Contactati-ne pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie