LAND ROVER ADVENTURE TRAVEL

CALATORII EXTRAORDINARE REIMAGINATE

EXPERIENTELE LAND ROVER
ACADEMIA DE PILOTAJ PE GHEATA
Situat in Suedia, chiar la marginea Cercului Polar, Arjeplog este un oras inghetat, atipic si fascinant. Un peisaj pe cat de linistit, pe atat de provocator, cu deschideri largi, care iti taie respiratia, la fel ca aerul extrem de rece.
O AVENTURA IN LAPONIA
Situata in zona inghetata a cercului polar, Laponia este un mediu cu o clima extrema. Gazdele dvs. vor fi expertii Land Rover, care va vor ajuta sa beneficiati de cele mai captivante experiente. Pinii impresionanti, lacurile inghetate si pantele inzapezite sunt doar inceputul.
O AVENTURA IN NAMIBIA
Ascunsa intr-un colt aproape uitat de Africa, Namibia a reusit pana acum sa-si pastreze bine ascunse secretele. Deserturi de coasta intinse si misterioase, precum si rezervatii naturale bogate. Veti ramane uimiti de frumusetea acestor locuri misterioase, in timp ce le explorati la volanul noului Discovery.
CITESTE TOT
O AVENTURA IN DESERTUL MOAB
In statul Utah, din partea de Sud-Vest a Statelor Unite ale Americii, se afla orasul Moab. Un peisaj extraordinar si aparte, dominat de o culoare rosiatica si perfect de explorat la volanul noului model Discovery. Destinatia perfecta pentru pasionatii de provocari off-road.
CITESTE TOT
TRIMITETI-MI INFORMATII

Inscrieti-va pentru a primi actualizari cu privire la datele si locurile disponibile

TRIMITETI-MI INFORMATII
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Land Rover perfect
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri de la Land Rover
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.