ACTIVITATE RESPONSABILA

STIM CA PRETUIREA SI PROTEJAREA MEDIULUI INCONJURATOR SI A COMUNITATILOR IN CARE NE DESFASURAM ACTIVITATEA SUNT ESENTIALE PENTRU UN VIITOR SIGUR

Suntem dedicati cresterii responsabile si sustenabile a activitatii, pentru a creste valoarea clientilor, a companiei si a economiei in general.

Dr Ralf Speth
CEO, Jaguar Land Rover

 • IMPACTUL DURATEI DE EXPLOATARE

  Pentru a reduce impactul general asupra mediului al produselor si operatiilor noastre, utilizam evaluarea duratei de exploatare, in vederea corelarii cu actiunile viitoare de cercetare si dezvoltare a produselor.

 • TRATAREA DESEURILOR CA RESURSE VALOROASE

  Prioritatile Land Rover sunt reducerea deseurilor si utilizarii apei. Apreciem tot mai mult valoarea resurselor, prin cautarea de modalitati inovatoare de reutilizare si reciclare a acestora.

 • REDUCEREA EMISIILOR DE BIOXID DE CARBON

  Cautam mereu modalitati de reducere a emisiilor de bioxid de carbon, iar obiectivul nostru este reducerea cu 30% a emisiilor din procesul de productie, pana in 2020.

 • CREAREA DE OPORTUNITATI PENTRU 12 MILIOANE DE OAMENI

  Sustinem comunitatile la nivel local si global, prin intermediul proiectelor din domeniile umanitar si sanitar, educatie, design, tehnologie si profesionisti, mediu si conservare existente in programul global de responsabilitate sociala a corporatiei pentru 2020.

RESPONSABILITATEA FATA DE MEDIU
PRODUCTIE SUSTENABILA

Pe langa dezvoltarea unor activitati de productie sustenabile in lume si asigurarea indeplinirii de catre fabricile noastre a celor mai inalte standarde la nivel global, adoptam o abordare complet noua, pentru maximizarea eficientei si minimizarea deseurilor. De asemenea, am facut demersuri importante in vedere reducerii consumului de apa si de energie electrica, precum si a haldelor cu deseuri.
CITITI ARTICOLUL
CONSULTATI ARTICOLUL PRIVIND SUSTENABILITATEA

REDUCEREA EMISIILOR

Cum fabricati mai multe vehicule si reduceti in acelasi timp emisiile de noxe? Este o preocupare continua, la care raspundem prin modificarea tuturor aspectelor, de la procesele de productie si logistica, la investitii de miliarde in produse si fabrici noi, cercetare si dezvoltare. Aflati mai multe despre raportul privind sustenabilitatea.
CITITI ARTICOLUL
CONSULTATI ARTICOLUL PRIVIND SUSTENABILITATEA

REDUCEREA IMPACTULUI EMISIILOR

Am redus cu 100% impactul emisiilor din procesul de productie si finantam emisiile de carbon prin investitii in proiecte locale in toata lumea. De exemplu, am finantat distributia de filtre de apa LifeStraw catre mai mult de 1.200.000 de persoane din Kenya, iar acestea nu mai trebuie sa fiarba apa pentru a putea fi buna de baut.

URMARITI VIDEOCLIPUL
ABORDAREA NOASTRA PRIVIND DURATA DE EXPLOATARE
Concluziile importante desprinse din procesul de evaluare a duratei de exploatare ne-au permis crearea celei mai sustenabile generatii de modele Land Rover de pana acum.
REDUCEREA GREUTATII
Prin reducerea greutatii caroseriei si componentelor unui vehicul, putem imbunatati eficienta automobilelor noastre si asigura performantele exceptionale pe care le asteapta clientii nostri.
UTILIZAREA DE MATERIALE MAI SUSTENABILE
Suntem o companie responsabila si ne-am stabilit ca obiectiv pe termen lung utilizarea de materiale sustenabile, precum cauciucul natural si aluminiul si plasticul reciclabile.
MOTOR DIESEL NOU, PE BENZINA SAU PHEV?
Indiferent daca va deplasati in orase aglomerate sau pe autostrada, luati o decizie informata cu privire la urmatorul dvs. vehicul, raspunzand la 5 intrebari rapide.
CARE VARIANTA ESTE POTRIVITA PENTRU DVS.?
RESPONSABILITATE SOCIALA
INSPIRAM VIITORII INGINERI

Suntem constienti ca trebuie sa asiguram generatiei viitoare de ingineri mijloacele si aptitudinile necesare pentru a genera un nou val de inovatii. Pana acum mai mult de 200.000 de copii s-au inscris in programul nostru Inspiram viitorii ingineri. De asemenea, oferim ocazia tinerilor talentati sa participe la programele noastre de ucenicie.

PROGRAMUL DE UCENICIE

Programul nostru binecunoscut de ucenicie atrage multi tineri in domeniile designului, ingineriei si tehnologiei auto. Ucenicii castiga experienta si pot fi recompensati cu oportunitati de cariera in lumea intreaga. Oferim in fiecare an posturi unui numar mare de tineri.

ACCESUL LA PERSOANELE AFLATE IN DIFICULTATE

Land Rover colaboreaza cu societatile de Cruce Rosie din lumea intreaga, in cadrul unor proiecte precum pregatirea pentru dezastre, pentru a ajuta persoanele in perioade dificile din punct de vedere economic. De exemplu, Land Rover colaboreaza cu societatea de Cruce Rosie din Marea Britanie pentru a acorda ajutor practic, de fiecare zi, persoanelor vulnerabile care locuiesc singure in comunitati izolate si care intampina mari dificultati, mai ales dupa o internare in spital.

AFLATI MAI MULTE
GARDURI DE PROTECTIE IMPOTRIVA LEILOR

Boma este un gard fabricat din materiale disponibile local si utilizate pentru a proteja oamenii si animalele domestice impotriva leilor si a altor pradatori, astfel incat leii sa nu mai fie vanati de pastori. Colaboram cu fundatia Born Free pentru a construi garduri in parcul national Amboseli din Kenia, protejand 2.500 de oameni si 32.500 de animale.

AFLATI MAI MULTE
PARTENERII JAGUAR
MISCAREA INTERNATIONALA DE CRUCE ROSIE SI SEMILUNA ROSIE
Colaborarea indelungata cu Crucea Rosie a inceput in 1954, cand am oferit Crucii Rosii din Marea Britanie un Land Rover din seria 1 pe post de dispensar mobil in Dubai.
AFLATI MAI MULTE
FUNDATIA BORN FREE
Land Rover colaboreaza cu Born Free pentru a conserva habitatul si populatia de animale salbatice.
AFLATI MAI MULTE
SOCIETATEA REGALA DE GEOGRAFIE (CU IBG)
Land Rover sustine de 25 de ani Societatea Regala de Geografie (cu IBG) si finanteaza expeditii si calatorii care includ bursa Land Rover.
AFLATI MAI MULTE
RAPORT PRIVIND SUSTENABILITATEA
Descarcati raportul privind sustenabilitatea intocmit de Jaguar Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Land Rover sau intrebari generale