RANGE ROVER EXPLORAȚI
<h3><br></h3> RANGE ROVER&nbsp;EXPLORAȚI

DESIGN DISTINS

Range Rover L460 22MY
FACEȚI CLICK PENTRU A INTERACȚIONA

UN EXTERIOR RAFINAT

O interpretare contemporană, designul reductiv este lipsit de detalii inutile, rezultând o formă elegantă și modernă.
A REFINED EXTERIOR
DISTINGUISHED DESIGN

RAFINAMENT FĂRĂ EFORT

Un interior modern și sofisticat, susținut de natura sa reductivă impecabilă și de abordarea intuitivă a tehnologiei relevante.

PIELE DE LUX

Alegeți dintr-o gamă de piei de calitate, toate dotate cu luxul și rafinamentul la care vă așteptați. Disponibile în cinci culori.

MATERIALE SUSTENABILE

Alternativele luxoase fără piele ale KvadratTM textil și UltrafabricsTM oferă un material moale cu un aspect modern.

FINISAJE BESPOKE

Adaptați interiorul la stilul dvs. personal cu o selecție de furnir fin și o gamă de materiale și finisaje.

RAFINAMENT ȘI LUX

CĂLĂTORIE RAFINATĂ

De la portierele cu asistență electrică* la scaunele cu masaj cu "pietre calde" - fiecare aspect al Range Rover oferă o experiență de călătorie luxoasă.

ANULAREA ZGOMOTULUI

Sistemul Active Noise Cancellation de ultimă generație elimină zgomotele, vibrațiile și distragerile nedorite. Furnizat prin intermediul unor difuzoare integrate în tetiere, în premieră mondială, care creează zone individuale de liniște pentru un rafinament maxim al habitaclului.
Sistemul CABIN AIR PURIFICATION PRO

Sistemul CABIN AIR PURIFICATION PRO

Filtrarea PM2,5 și tehnologia nanoe XTMreduc semnificativ mirosurile, bacteriile și alergenii, inclusiv virusul SARS-CoV-2 virus1, în timp ce2 managementul CO îmbunătățește starea de bine și vigilența prin monitorizarea nivelurilor din interiorul cabinei.
SISTEM DE CLIMATIZARE ÎN PATRU ZONE

SISTEM DE CLIMATIZARE ÎN PATRU ZONE

Cu comenzi separate pentru șofer, pasagerul din față și pentru cei de pe fiecare parte a celui de-al doilea rând, sistemul de climatizare în patru zone vă permite să setați temperatura și intensitatea fluxului de aer în funcție de preferințele dumneavoastră personale.

TEHNOLOGIE INTUITIVĂ

PIVI PRO DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Sistemul premiat de infotaiment Pivi Pro este cel mai intuitiv sistem al nostru de până acum. Încorporează toate comenzile pe un singur ecran tactil, oferind o conectivitate ușoară cu smartphone-urile și deschizând o serie de opțiuni de conducere conectată.
SUNET CAPTIVANT

SUNET CAPTIVANT

MeridianTM Sunetul caracteristic oferă o reproducere realistă. Un subwoofer și 34 de difuzoare creează o experiență sonoră captivantă în fiecare scaun prin intermediul tehnologieiTM MeridianTrifield 3D.
COMODITATE CONECTATĂ

COMODITATE CONECTATĂ

Online Pack oferă conectivitate perfectă cu Hotspot Wi-Fi și aplicații încorporate, cum ar fi Alexa Amazon. Actualizările SOTA (Software-over-the-air) vă mențin vehiculul la zi.
COMENZILE SCAUNELOR DIN SPATE

COMENZILE SCAUNELOR DIN SPATE

Permiteți pasagerilor să preia controlul funcțiilor de divertisment și confort pentru scaunele din spate cu ajutorul controlerului nostru cu ecran tactil de 8 inch, amplasat în cotiera celui de-al doilea rând de scaune din spate din Clasa Executive.
ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER

ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER

Selectati din gama de sisteme care asigura un condus si o parcare mai usoare. Puteti accesa modul de asistenta pentru sofer direct, de pe volanul actualizat.

FARURI CU LEDURI DIGITALE

Vedeți mai mult pe timp de noapte cu o vizibilitate și o rezoluție mai mari. Farurile cu LEDuri digitale cu lumini de zi (DRL), proiecție a imaginii și iluminare frontală adaptivă folosesc datele de navigație pentru a urmări preventiv drumul din față.
PROIECTAȚI-VĂ MODELUL

PERFORMANȚE RIDICATE

PLUG-IN HYBRID

Disponibil ca hibrid electric plug-in cu autonomie extinsă (PHEV). Motorul Ingenium pe benzină de 3,0 litri și 6 cilindri Ingenium cu motor de 105 kW este montat la variantele P460e sau P550e. Cu încărcarea rapidă în curent continuu, puteți încărca până la 80% în mai puțin de o oră.

SPECIFICAȚII ELECTRICE HIBRIDE **

GAMA ELECTRICĂ (PÂNĂ LA)

121 KM

WLTP. Autonomie preconizată în condiții reale de până la 94 km. 

Cifrele2 EMISII (DE LA)

16 G/KM

Zero emisii la țeava de eșapament în modul EV.

ÎNCĂRCARE PUBLICĂ (DE LA)

<60 MINUTE

Încărcați până la 80 la sută în mai puțin de o oră cu ajutorul încărcării rapide CC

ÎNCĂRCARE LA DOMICILIU (DE LA)

5 ORE

Până la 100% cu ajutorul unui încărcător de 7 kW AC.
CONTROL FĂRĂ EFORT

CONTROL FĂRĂ EFORT

Sistemul Adaptive Dynamics asigură o rulare lină și un control excelent prin monitorizarea mișcărilor corpului și ale direcției, de până la 500 de ori pe secundă, și prin optimizarea continuă a setărilor amortizoarelor.
CONDUCERE CALMĂ

CONDUCERE CALMĂ

Diferențialul electronic activ cu blocare spate oferă avantajul suplimentar de a avea mai multă tracțiune în viraje și mai multă aderență în off-road prin controlul alunecării între roțile de pe puntea spate.
PUTERE ECHILIBRATĂ

PUTERE ECHILIBRATĂ

Sistemul Torque Vectoring by Braking asigură viraje controlate și manevrabilitate în cele mai strânse curbe. Diferențialul electronic și sistemul de frânare echilibrează distribuția cuplului motorului între cele patru roți în viraje.
CONFORT SPORIT

CONFORT SPORIT

Suspensia pneumatică electronică pregătește Range Rover pentru viraje, oferind un confort sporit. Dynamic Response Pro îmbunătățește manevrabilitatea prin controlul electronic activ al ruliului (eARC), optimizând performanțele pe șosea.

CAPACITATE EXCEPȚIONALĂ

ALL WHEEL STEERING
SUSPENSIE PNEUMATICĂ ELECTRONICĂ
PROGRAME CONFIGURABILE

PERSONALIZARE LA COMANDĂ

Charente Grey (Premium Metallic) | Autobiography | Ampatament standard, cinci locuri

PERSONALIZAT SAU GATA DE COMANDĂ

Selectați modelul, motorul și pachetul de specificații înainte de a vă personaliza vehiculul prin alegerea vopselei, jantelor și opțiunilor de interior.

UNIC PENTRU TINE

O gamă de opțiuni de pachete și accesorii. O gamă variată de culori, jante și opțiuni de plafon. Acesta este Range Rover-ul dumneavoastră.

EXPLORAȚI ÎN CONTINUARE

MODELE RANGE ROVER

MODELE RANGE ROVER

Vizualizați întreaga gamă de modele.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Rafinat. Luxos. Exclusiv.
SPECIFICAȚII

SPECIFICAȚII

Consultați datele și cifrele.

*Cifrele furnizate sunt cifrele NEDC2 calculate pe baza testelor oficiale WLTP ale producătorului, în conformitate cu legislația UE. Doar în scop de comparație. Cifrele din lumea reală pot fi diferite. Cifrele2 privind emisiile de CO și economia de combustibil pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, încărcătura, echiparea roților și accesoriile montate. NEDC2 sunt cifre calculate folosind o formulă guvernamentală pornind de la cifrele WLTP echivalente cu cele care ar fi fost obținute în cadrul vechiului test NEDC. Se poate aplica apoi tratamentul fiscal corect.


Consultați cifrele WLTP.
Cifrele furnizate sunt rezultatul testelor oficiale efectuate de producător în conformitate cu legislația UE. Doar în scop de comparație. Cifrele din lumea reală pot fi diferite. Cifrele2 privind emisiile de CO și economia de combustibil pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, încărcătura, echiparea roților și accesoriile montate.


1 Mașina dumneavoastră este pregătită pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea funcțiilor în țara dvs.; pentru mai multe informații, consultați www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Mașina dumneavoastră este pregătită pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea funcțiilor în țara dvs.; pentru mai multe informații, consultați www.android.com/auto/

3 Land Rover Remote conține servicii de abonament care pot fi prelungite după termenul inițial recomandat de către distribuitorul Land Rover. Aplicația Land Rover Remote App trebuie descărcată din Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation va necesita un abonament suplimentar după termenul inițial recomandat de către dealerul Land Rover.

5 Necesită un parbriz de atenuare a radiațiilor solare pe anumite piețe.

6 Actualizările necesită conexiunea la date.

7 Se poate aplica politica de utilizare corectă. Include abonament pe 1 an, care poate fi prelungit după termenul inițial recomandat de către dealerul Land Rover.

8 Se aplică politica de utilizare corectă. După ce se utilizează 20 GB de date într-o lună, viteza și funcționalitatea datelor pe vehicul se pot reduce pentru restul lunii.
Pentru detalii cu privire la Politica de utilizare corectă asociată acestei funcții, consultați Termenii InControl Pivi Pro la www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Timpul de redare depinde de furnizorul de streaming și de definiția conținutului video.
Înregistrarea video HD va crește semnificativ consumul de date.


Conducătorii auto ar trebui să utilizeze funcțiile din mașină numai atunci când acest lucru este sigur. Șoferii trebuie să se asigure că dețin în permanență controlul deplin al vehiculului.


Caracteristicile opționale și disponibilitatea acestora pot diferi în funcție de specificațiile vehiculului (model și grup motopropulsor) sau pot necesita instalarea altor caracteristici pentru a putea fi instalate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați distribuitorul local sau să vă configurați vehiculul online.


Caracteristicile Pivi și InControl, opțiunile, serviciile de la terți și disponibilitatea acestora depind de piață - verificați la distribuitorul Land Rover pentru disponibilitatea pe piața locală și condițiile complete. Anumite funcții sunt însoțite de un abonament care va necesita o reînnoire ulterioară după termenul inițial recomandat de distribuitorul dumneavoastră. Conectivitatea rețelei mobile nu poate fi garantată în toate locațiile. Informațiile și imaginile afișate în legătură cu tehnologia InControl, inclusiv ecranele sau secvențele, sunt supuse actualizărilor de software, controlului versiunilor și altor modificări ale sistemului/vizuale, în funcție de opțiunile selectate.


Apple CarPlay este o marcă înregistrată a Apple Inc. Se pot aplica condițiile de utilizare finală ale Apple Inc.
Android Auto este o marcă înregistrată a Google LLC. Meridian este o marcă înregistrată a Meridian Audio Ltd. Trifield, iar dispozitivul cu trei câmpuri este o marcă comercială a Trifield Productions Ltd.
NanoeTM este o marcă înregistrată a Panasonic Corporation.