SERVICE-URI AUTORIZATE

Numai service-urile autorizate Land Rover indeplinesc standardele noastre riguroase de calitate si asigura protectia integrala a noului dvs. vehicul si a garantiei acestuia.

PIESE ORIGINALE
Fiecare componenta a unui Land Rover a fost proiectata cu maiestrie pentru vehiculul dvs. de renume. Asadar, de ce sa-i afectati performantele cu piese de calitate inferioara?
AFLATI MAI MULTE
AVANTAJE
Pastrati un Land Rover in cea mai buna stare, cu ajutorul reparatorilor autorizati, care va ofera servicii post-vanzare ce respecta standardele de profesionalism Land Rover, astfel incat fiecare client sa beneficieze de servicii de o calitate exceptionala.
CONTACTATI-NE
ISTORIC ONLINE DE SERVICE
Carnete de service tiparite? Ce invechit!
AFLATI MAI MULTE
PRELUARE SI RECICLARE
Jaguar Land Rover a implementat un plan complex in vederea respectarii legislatiei UE privind casarea vehiculelor (ELV).
AFLATI MAI MULTE
ANVELOPE SI JANTE DIN ALIAJ USOR
Testate pentru a depasi cu mult cerintele pentru utilizarea pe sosele obisnuite, jantele din aliaj usor originale Land Rover fac fata fara probleme solicitarilor extreme, pe o gama variata de suprafete de rulare. Anvelopele sunt considerate o componenta esentiala in designul si conceptia vehiculului, deoarece transmit puterea.
ACCESATI JANTE DIN ALIAJ USOR
DIESEL EXHAUST FLUID/ADBLUE®
EURO 6, MOTOARELE DIESEL SI REDUCEREA CATALITICA SELECTIVA: CE TREBUIE SA STITI
AFLATI MAI MULTE
ADBLUE™

Contactati dealerul/reparatorul autorizat Land Rover cel mai apropiat pentru informatii legate de reumplerea rezervorului de AdBlue®.

CONTACTATI-NE
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri de la Land Rover
ACCESORII
Personalizati-va masina Land Rover cu o gama variata de accesorii concepute special pentru modelul dumneavoastra.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
CONTACTATI-NE
Contactati-ne pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie