MERIDIAN™ PENTRU LAND ROVER

UN PARTENERIAT CARE A PERMIS DEZVOLTAREA UNOR SISTEME AUDIO PERFORMANTE PENTRU VEHICULE
In calitate de lider britanic in domeniul tehnologiei si inovatiilor, Land Rover impartaseste viziunea Meridian’s privind calitatea, performantele si dedicarea, in vederea asigurarii celei mai bun auditii la bordul vehiculelor.
RICHARD HOLLINSHEAD
DIRECTOR DE TEHNOLOGIE MERIDIAN

SISTEM AUDIO CAPTIVANT

Tehnologia TrifieldTM* combina in mod continuu canalele, pentru a distribui optim sunetul la bordul modelelor Land Rover.

SISTEM AUDIO PERFORMANT

Meridian va permite sa simtiti ritmul muzicii, cu o calitate exceptionala a auditiei, concretizata in inalte clare si joase patrunzatoare.

CORECTIE SUNET IN HABITACLU

Tehnologia care adapteaza sunetul la diferitele suprafete din habitaclul modelelor Land Rover, pentru o calitate exceptionala a auditiei.

O EXPERIENTA EMOTIONALA

Sistemul audio Meridian performant, realizat in Marea Britanie, asigura reproducerea fidela a sunetului la bordul modelelor Land Rover.

SISTEM AUDIO MERIDIAN

Habitaclul modelelor Land Rover este configurat ideal pentru a asculta muzica preferata. Sistemul audio Meridian poate include pana la 12 difuzoare * , are o putere de 380 W si subwoofer cu 2 canale. Sunt disponibile 2 versiuni, in functie de tipul sistemului multimedia; Touch sau Touch Pro.*
URMARITI VIDEOCLIPUL

TEHNOLOGIE AUDIO MERIDIAN

Simtiti diferenta. Meridian dezvolta tehnologii inovatoare, pentru a oferi o calitate deosebita a sunetului la bordul vehiculelor.

PROCESARE DIGITALA A SEMNALULUI

PROCESARE DIGITALA A SEMNALULUI

Integreaza toate elementele sistemului audio, pentru a asigura performante specifice unor difuzoare mai mari.
CORECTIE SUNET IN HABITACLU

CORECTIE SUNET IN HABITACLU

Algoritmul avansat Meridian de corectie a sunetului in habitaclu configureaza calitatea auditiei in functie de acustica habitaclului modelului Land Rover.
CORELARE DIGITALA A VARIATIILOR

CORELARE DIGITALA A VARIATIILOR

Corelarea digitala a variatiilor permite conversia lina si fara intreruperi a semnalului digital si pastrarea celor mai fine detalii ale variatiilor sunetului. Rezultatul este o conversie audio autentica, la aceeasi calitate cu inregistrarea initiala.
TRIFIELD†

TRIFIELD†

Tehnologia Trifield Meridian coreleaza perfect canalul central, canalele surround si canalele stanga/dreapta, pentru a oferi tuturor pasagerilor o calitate consecventa a auditiei.
TRIFIELD 3D

TRIFIELD 3D

Trifield 3D are la baza tehnologia Meridian unanim apreciata, este primul sistem de acest fel din lume si asigura o calitate excelenta a auditiei. Prin adaugarea unor canale speciale pe inaltime, senzatia de spatiu din habitaclu sunt imbunatatite cu ajutorul unei experiente 3D, pentru o claritate fara egal a sunetului in habitaclu.

Trifield si dispozitivul cu trei campuri este marca a Trifield Productions Ltd.
†† Meridian este marca inregistrata a Meridian Audio Ltd.
*Numarul de difuzoare si puterea acestora depinde de modelul Land Rover selectat. Vehiculul din imagine este un model Range Rover. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul local. Aceasta imagine cu Land Rover este exclusiv in scop informativ. Pozitia difuzoarelor poate varia in functie de model.