MULTIMEDIA INCONTROL

DIVERTISMENT SI INFORMATII ORIUNDE, ORICAND

URMARITI VIDEOCLIPUL
INAPOI LA LAND ROVER INCONTROL?

TOP
MULTIMEDIA INCONTROL
TOUCH PRO DUO
Touch Pro Duo* este cel mai nou sistem multimedia Land Rover si integreaza perfect 2 ecrane tactile de inalta definitie, cu diagonala de 10”, care va permit sa utilizati simultan mai multe functii, usor si comod.
TOUCH PRO
Acest sistem multimedia inovator include un ecran tactil performant, cu diagonala de 10”, care va permite sa utilizati gesturile de atingere, „swipe” si „pinch to zoom”, pentru a controla setarile si sistemele multimedia si de navigatie. De asemenea, include sistem de comanda vocala inteligent.
TOUCH
Touch este sistemul multimedia si de navigatie Land Rover, care include un ecran tactil cu diagonala de 8” si comenzi intuitive prin atingere si de tip „touch”.
TOUCH PRO DUO

MULTIMEDIA

TOUCH PRO DUONoul sistem Touch Pro Duo are un aspect deosebit si functioneaza perfect. Oferind o multitudine de informatii si de functii multimedia, dispune de cele mai intuitive si mai avansate tehnologii integrate. Sistemul nou cu 2 ecrane tactile va permite sa afisati si sa interactionati simultan cu mai multe echipamente. De exemplu, puteti utiliza sistemul de navigatie pe ecranul superior si urmari videoclipuri pe ecranul inferior.

URMARITI VIDEOCLIPUL
TOUCH PRO

MULTIMEDIA

TOUCH PROSistemul multimedia Touch Pro este proiectat pentru a asigura o deplasare mai sigura, mai confortabila si mai placuta. Utilizeaza un ecran tactil performant, de inalta rezolutie, cu diagonala de 10”, pentru a asigura un control total al setarilor si sistemelor audio si de navigatie. De asemenea, include sistem de comanda vocala inteligent, pentru a putea utiliza diferite functii fara sa va abateti atentia de la drum.

URMARITI VIDEOCLIPUL
TOUCH

MULTIMEDIA

TOUCHPentru un control total al vehiculului, sistemul Touch va permite sa va conectati rapid si in siguranta la lumea digitala si la vehiculul dvs., atunci cand nu va aflati la volan. Hub-ul multimedia include functiile si aplicatiile de care aveti nevoie, pentru a crea o atmosfera cat mai placuta la bordul vehiculului.

FUNCTIILE SISTEMULUI MULTIMEDIA

Selectati un sistem multimedia de mai jos, pentru a vedea functiile acestuia

TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO
TOUCH
TEHNOLOGIE CU 2 ECRANE TACTILE
Cele 2 ecrane tactile de inalta definitie, cu diagonala de 10”, va permit sa vedeti informatii in timp ce actionati si alte comenzi. De exemplu, sistemul va permit sa utilizati sistemul de navigatie pe ecranul superior si sa controlati apelurile telefonice pe ecranul inferior.
NAVIGATION PRO
Enhanced by Connect Pro, Navigation Pro learns your regular routes to update you with information, traffic and ETA.
SISTEME AUDIO MERIDIAN™
Cele mai performante sisteme audio Meridian asigura mereu o calitate exceptionala a auditiei, pentru toti pasagerii.
EXPLORATI MERIDIAN
AFISAJ PE PARBRIZ NOU
Acest afisaj nou pe parbriz, imbunatatit, se remarca printr-o imagine de inalta rezolutie si grafica full-color, pentru optimizarea utilizarii. Prezinta date importante despre vehicul, cum ar fi viteza, treapta de viteza cuplata si directiile de navigatie.
ECRAN INTERACTIV PENTRU SOFER
Ecranul interactiv de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”,disponibil optional, afiseaza o cantitate foarte mare de informatii despre parcurs si despre siguranta activa. Va permite sa vedeti harta pe ecran complet, sa utilizati telefonul si sa controlati alte functii media.
TV DIGITAL
Functia TV digital va permite sa va bucurati de posturile TV preferate; acestea pot fi urmarite pe ecranul tactil din fata si pe ecranele sistemului multimedia spate.
BUTOANE CAPACITIVE PE VOLAN
Butoanele tactile de pe volan va permit sa reglati volumul, sa cautati melodia preferata si sa navigati prin meniuri. Butonul configurabil poate fi presetat pentru o anumita functie, cum ar fi adresa de domiciliu sau numarul de telefon preferat.
RADIO DAB
Radioul digital (DAB) ofera o calitate imbunatatita a auditiei, mai multe posturi din care puteti alege si informatii text live despre postul selectat.
BUTOANE DINAMICE
Cele 2 butoane noi, dinamice, multifunctionale se adapteaza la functia utilizata si asigura ergonomia si comoditatea unui buton rotativ pentru multe functii, precum reglarea temperaturii in habitaclu si Terrain Response.
ECRAN TACTIL CU DIAGONALA DE 10”
Ecranul tactil performant al sistemului Touch Pro accepta gesturi precum atingere, „swipe” si „pinch to zoom” pentru a controla setarile si sistemele multimedia si de navigatie.
NAVIGATION PRO
Enhanced by Connect Pro, Navigation Pro learns your regular routes to update you with information, traffic and ETA.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:4FJ6RpNgwP4
SISTEME AUDIO MERIDIAN™
Cele mai performante sisteme audio Meridian asigura mereu o calitate exceptionala a auditiei, pentru toti pasagerii.
EXPLORATI MERIDIAN
AFISAJ PE PARBRIZ
Ramaneti concentrat asupra condusului, cu ajutorul afisajului pe parbriz, care proiecteaza direct pe parbriz informatii relevante despre condus.
PANOU DE BORD VIRTUAL
O interfata grafica total noua, cu functii avansate si 4 teme presetate pentru ecran sau afisarea hartii 3D pe tot ecranul, in functie de preferintele personale.*

*Disponibila numai pentru Range Rover si Range Rover Sport.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:xfpGO5FlVOk
TV DIGITAL
Canalele TV digitale preferate pot fi urmarite atat in partea din fata, cat si in partea din spate a modelelor Land Rover.
SISTEM MULTIMEDIA SPATE
Sistemul multimedia spate integrat dispune de 2 ecrane independente, cu diagonala de 8 sau 10”, integrate in tetierele scaunelor din fata si echipate cu telecomenzi si casti wireless.
ECRAN CU VIZUALIZARE DUBLA
Ecranul cu vizualizare dubla permite soferului si pasagerului sa vada informatii complet diferite pe acelasi ecran tactil.
RADIO DAB
Presetati si salvati canalele preferate si ascultati posturi de radio digitale, pentru a asigura o receptie radio de cea mai buna calitate la bordul vehiculului.
ECRAN TACTIL CU DIAGONALA DE 8”
In centrul plansei de bord se afla ecranul tactil lizibil si performant, care raspunde imediat la gesturi precum atingere si „swipe”.
NAVIGATIE
Cautati destinatii cu usurinta si salvati locatii preferate, pentru un acces rapid. Hartile 2D si 3D si comenzile vocale asigura o experienta intuitiva.
SISTEM AUDIO PERFORMANT
Cu ajutorul corectiei digitale a sunetului, soferul si pasagerii pot beneficia de o calitate excelenta a auditiei de la toate sursele, indiferent de locul ocupat.
AFISAJ PE PARBRIZ
Ramaneti concentrat asupra condusului, cu ajutorul afisajului pe parbriz, care proiecteaza direct pe parbriz informatii relevante despre condus.
RADIO DAB
Radioul digital (DAB) asigura un sunet de cea mai buna calitate si o gama diversificata de canale. Presetati si salvati canalele preferate.

*Touch Pro Duo este disponibil numai pentru noul Range Rover Velar.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Land Rover. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

TERMENI SI CONDITII
Aflati mai multe despre termenii si conditiile Land Rover InControl
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adăugați până la trei modele de comparat
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer
CONTACT
Discutati despre sistemul InControl cu cel mai apropiat dealer