FUNDATIA BORN FREE
URMARITI VIDEOCLIPUL
FUNDATIA BORN FREE
URMARITI VIDEOCLIPUL
FUNDATIA BORN FREE
URMARITI VIDEOCLIPUL
FUNDATIA BORN FREE
URMARITI VIDEOCLIPUL
Fundatia Born Free este in prima linie a conservarii si asigurarii bunastarii faunei, iar pentru a ajunge in prima linie ne bazam pe vehiculele Land Rover.

Will Travers OBE
Presedintele fundatiei Born Free

FUNDATIA BORN FREE

Primul parteneriat dintre Land Rover si Born Free a fost incheiat in 2002 si ne luam angajamentul de a continua sa oferim fundatiei ajutor practic, prin furnizarea de vehicule si management de proiect care sa reflecte abordarea noastra integrata privind imbunatatirea sustenabilitatii la nivel global.

AFLATI MAI MULTE

Originea asocierii istorice intre Land Rover si Born Free dateaza de la inceputuri, atunci cand vehiculele Land Rover au aparut in filmul clasic Born Free despre fauna, care i-a avut drept protagonisti pe fondatorii fundatiei, Virginia McKenna si Bill Travers. Ca si acum, cerinta era utilizarea vehiculelor Land Rover pentru a vedea fauna din cele mai izolate locatii.Parteneriatul actual presupune trimiterea de vehicule Land Rover in Kenia, Etiopia, India si Africa de Sud de catre fundatia Born Free, acolo unde acestea ajuta la activitatile in teren vitale ale organizatiei caritabile. Asistenta suplimentara este acordata si pentru a sustine conservarea si initiativele privind bunastarea faunei in diferite zone ale Africii si sudul Asiei, cu o atentie deosebita acordata leilor si tigrilor, iar in Marea Britanie, unde se afla sediul organizatiei, vehiculele asigura asistenta logistica si transport in scop caritabil.


Will Travers OBE, presedintele fundatiei Born Free, a spus: „Fundatia Born Free este in prima linie a conservarii si asigurarii bunastarii faunei, iar pentru a ajunge in prima linie ne bazam pe vehicule Land Rover. Este esential nu numai sa putem ajunge in locatii foarte dificile, dar sa ne si putem face treaba si sa ne intoarcem. Siguranta, securitatea si fiabilitatea sunt esentiale.”

URMARITI VIDEOCLIPUL

In ultimii 12 ani, fundatia Born Free a colaborat excelent cu Land Rover, care a asigurat finantarea proiectelor noastre din toata lumea.


Claudio Sillero
Responsabil pentru conservare, fundatia Born Free

PROGRAMATI O ZI PENTRU TESTE
Faceti o rezervare Land Rover Experience, pentru a vedea toate calitatile acestor modele
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive pe asfalt, la cel mai apropiat dealer
CONTACT
Ne puteti contacta telefonic, online sau prin retelele sociale
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri Land Rover