AVERTIZARE DE FURT

AVERTIZARE DE FURT

Daca se activeaza o avertizare automata de furt pentru vehiculul dvs., va aparea un ecran avertizare de furt. Aceasta avertizare poate fi observata in aplicatia InControl Remote si pe site-ul InControl. Contactati centrul de apeluri pentru urmarire, conform indicatiilor de pe ecranul de avertizare. Din motive de securitate, toate functiile site-ului si aplicatiei sunt dezactivate.
MODUL TRANSPORT

MODUL TRANSPORT

Modul transport* permite transportul vehiculului cu ajutorul unei remorci, cu trenul sau prin tractare, fara sa se activeze o avertizare furt. Acesta poate fi activat din aplicatia Remote pentru smartphone sau de pe site-ul InControl. Dupa activare, vehiculul nu va trimite notificari de furt automate timp de 10 ore, daca este deplasat cu motorul oprit. Toate celelalte notificari de furt automate, de exemplu deconectarea bateriei, sunt active in continuare.
MODUL SERVICE

MODUL SERVICE

Modul service* trebuie activat atunci cand mergeti cu vehiculul in service, pentru a preveni activarea unei avertizari furt. Modul service poate fi activat din aplicatia Remote pentru smartphone sau de pe site-ul InControl. Dupa activare, vehiculul nu va trimite notificari de furt automate timp de 10 ore.

ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL

SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL

SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL

Creati un cont My Land Rover InControl si conectati-va, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.
ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL

ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL

Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre Land Rover InControl.
TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Land Rover InControl.

*Daca vehiculul trebuie trecut in modul transport sau service pentru mai mult de 10 ore, solicitati ajutorul centrului de apeluri pentru urmarire.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Land Rover. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.