LAND ROVER DEFENDER

OPTIUNI SI ACCESORII

PACHETE EXTERIOR

Personalizati si mai mult modelul Defender, cu gama de pachete pentru exterior.

PACHET BRIGHT

Adaugati o nota si mai eleganta modelului Defender, cu scuturi de protectie fata si spate cromate si bara grila si sigle Ceres Silver.
PACHET BRIGHT
PACHET BRIGHT EXTINS
PACHET BLACK
PACHET BLACK EXTINS

OPTIUNI EXTERIOR

Personalizati modelul Defender.

12 ALEGERI INSPIRATE

12 culori disponibile*, cu denumiri precum Pangea Green si Gondwana Stone, influentate de supercontinentele demult disparute. Printre alte culori disponibile se numara Sedona Red, Lantau Bronze, Fuji White, Hakuba Silver, Eiger Grey, Santorini Black, Tasman Blue, Yulong White, Silicon Silver si Carpathian Grey.

*Nu sunt prezentate toate optiunile. In functie de model.

OPTIUNI PLAFON

OPTIUNI PLAFON

De ce aveti nevoie pentru urmatoare aventura? Alegeti intre un plafon din tabla, un plafon rabatabil din stofa sau unul culisant, panoramic.
OPTIUNI JANTE

OPTIUNI JANTE

Selectati dintre cele 15 modele de jante, cu 4 diametre diferite: 18”, 19”, 20” si 22”. Inclusiv jantele robuste din tabla,alb lucios, cu diametrul de 18”.

PACHETE DE ACCESORII

Posibilitati nelimitate. Imbunatatiti experienta la volan.

PACHETE OPTIONALE

PACHETE OPTIONALE


Imbunatatiti capabilitatile in teren accidentat ale modelului Defender cu unul dintre cele 4 pachete de accesorii, optimizate in functie de stilul dvs. de viata si proiectate pentru a va face mai placute escapadele in mijlocul naturii.
EXPLORATI PACHETELE DE ACCESORII

SIGURANTA SI ASISTENTA

Gama de sisteme de asistenta la condus si la parcare Land Rover este proiectata pentru ca toate calatoriile sa se desfasoare in mod placut si in siguranta.

ASISTENTA SOFER

ASISTENTA SOFER


Modelul Defender include o gama diversificata de sisteme de asistenta pentru sofer, pentru a oferi un plus de siguranta si confort atunci cand va aflati la volan – disponibile prin pachetul de asistenta pentru unghiul mort, pachetul de asistenta pentru sofer si sistemul de camere video perimetrale 3D.

PERSONALIZARE

Imbunatatiti experienta la volan. Modelul Defender permite personalizarea integrala a vehiculului in functie de stilul dvs. de viata.

EXTERIOR

Imbunatatiti capabilitatile, durabilitatea si aspectul exterior al modelului Defender. Accesoriile exterioare includ trepte laterale fixe si sigla negru mat pe capota motorului.
EXTERIOR
TRANSPORT
REMORCARE
PACHETE PET

COLECTIE LIFESTYLE

Colectia Above and Beyond include articole si echipamente tehnice. Fiecare element se integreaza perfect in stilul Defender.

EXPLORATI

MODELE LAND ROVER DEFENDER

MODELE LAND ROVER DEFENDER

Explorati intreaga gama de modele.
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Explorati datele si valorile.
PACHETE DE ACCESORII

PACHETE DE ACCESORII

Selectati unul dintre cele 4 pachete optionale.
GALERIE

GALERIE

Modelele Land Rover s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor.

**Pentru modelele 110 si 130 echipate cu anvelope off-road. Nu este disponibil pentru modelele Defender V8. Modelele Defender V8 nu dispun de posibilitatea de a transporta in mers bagaje pe plafon.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.

Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.