DEFENDER PERSONALIZARE


DEFENDER&nbsp;PERSONALIZARE<h2><br></h2>

PACHETE DE ACCESORII

Pregatit pentru orice situatie. Imbunatatiti capabilitatile si durabilitatea modelului Defender cu ajutorul pachetelor de accesorii.

Posibilitati nelimitate. Pentru a fi cu adevarat ceea ce va doriti, alegeti unul dintre cele 4 pachete de mai jos.

PACHET EXPLORER

PACHET EXPLORER

Urmati-va drumul, indiferent de suprafata de rulare. Pachetul Explorer echipeaza modelul Defender pentru a va permite sa va depasiti limitele si sa ajungeti in locuri inedite.
PACHET ADVENTURE

PACHET ADVENTURE

Lasati-va purtati de pasiuni pe noi teritorii. Pachetul Adventure care echipeaza modelul Defender va permite sa parasiti drumurile cunoscute si sa va aventurati in natura.
PACHET COUNTRY

PACHET COUNTRY

Nu pierdeti vremea sa va curatati bocancii. Modelul Defender cu pachet Country este pregatit pentru conditii nefavorabile si face din fiecare calatorie o experienta memorabila.
PACHET URBAN

PACHET URBAN

Cuceriti jungla urbana. Pachetul Urban care echipeaza modelul Defender va permite sa va remarcati in oras, prin echilibru si incredere.

Profitati de o aventura in stil propriu cu unul dintre pachetele de accesorii tematice, proiectate special pentru diferite activitati. Mergeti mai departe alaturi de noi.

SPORTURI NAUTICE

SPORTURI NAUTICE

Transportati in siguranta echipamentul intre locatii, cu suportul de accesorii pentru sporturi nautice si suportul pentru bagaje montat pe lateral.
BICICLETE

BICICLETE

Porniti in aventura pe doua roti. Carligul de remorcare al modelului Outbound asigura fixarea si transportul fara probleme al bicicletelor.
CAMPING

CAMPING

Pregatit pentru campuri noroioase si nopti instelate. Transportati tot ce aveti nevoie cu ajutorul accesoriilor pentru depozitare montate pe plafon si innoptati oriunde doriti.
IARNA

IARNA

Urcati la bordul modelului Outbound si mergeti acolo unde nimeni nu a mai ajuns, transportand in siguranta schiurile si snowboardurile.
EXPLORER

EXPLORER

Cu priza de aer pe plafon, inscriptie capota motor, portbagaj de plafon pentru expeditii si suport pentru bagaje, sunteti echipat pentru orice situatie.

CE PACHET DE ACCESORII ESTE POTRIVIT PENTRU DVS.?

Indiferent daca explorati drumuri neumblate sau navigati prin jungla urbana, raspundeti la 3 intrebari rapide despre stilul dvs. de viata, pentru a identifica pachetul de accesorii ideal.
CE PACHET DE ACCESORII ESTE POTRIVIT PENTRU DVS.?

OPTIUNI EXTERIOR

Aspect robust. Evident. Personalizati si mai multe modelul Defender.

PACHET EXTERIOR COUNTY
PACHET BRIGHT EXTINS
PACHET BLACK EXTINS
Pangea Green

CULORI EXTERIOARE

Selectati nuanta preferata din gama de 10 culori, complet noua* inclusiv Pangea Green si Gondwana Stone.
OPTIUNI JANTE

OPTIUNI JANTE

Selectati dintre cele 15 modele de jante, cu 4 diametre diferite: 18 inch, 19 inch, 20 inch si 22 inch. Inclusiv jantele robuste din tabla, alb lucios, cu diametrul de 18 inch.
OPTIUNI PLAFON

OPTIUNI PLAFON

De ce aveti nevoie pentru urmatoare aventura? Alegeti intre un plafon din tabla, un plafon rabatabil din stofa sau unul culisant, panoramic.

ACCESORII

Imbunatatiti experienta la volan. Modelul Defender permite personalizarea integrala a vehiculului in functie de stilul dvs. de viata.

PENTRU EXTERIOR
PENTRU TRANSPORT
PENTRU REMORCARE
PENTRU ANIMALE DE COMPANIE

EXPLORATI DEFENDER

EXPLORATI DEFENDER

EXPLORATI DEFENDER

Faceti fata situatilor dificile.
MODELELE DEFENDER

MODELELE DEFENDER

Explorati intreaga gama de modele.

*Nu sunt prezentate toate optiunile. In functie de model.

**Defender 110 si 130 cu anvelope off-road. Nu este disponibil pentru modelele Defender V8.

Sesiuni off-road in zone special amenajate si fara limite.

Conditiile off-road foarte dificile necesita instruire de specialitate si experienta. Risc de ranire si deteriorare. Nu va depasiti niciodata abilitatile de sofer.

Verificati intotdeauna traseul, suprafata, baza si iesirea, inainte de a parcurge drumuri inghetate.