SV BESPOKE


VIZIUNEA DVS. TRANSPUSA IN REALITATE

EXTRAORDINARUL VA APARTINE

Celor care aspira la cel mai inalt standard de lux si personalizare le punem la dispozitie serviciul specializat SV Bespoke. Datorita posibilitatilor nelimitate, puteti crea un model Range Rover perfect potrivit personalitatii dvs. Viziunea dvs. este si a noastra.

CULOAREA CARE IMPRESIONEAZA

Pentru o culoare speciala, personalizata, nimic nu se compara cu optiunile de culoare SV Bespoke; gama de culori premium SV Bespoke si serviciul exclusiv SV Bespoke de potrivire cu mostra.

Gama de culori premium SV Bespoke va permite sa alegeti din 14 optiuni suplimentare pentru culori lucioase – anumite culori sunt disponibile cu finisaj satinat – cum ar fi Constellation Blue fermecator si Ligurian Black discret.

Serviciul SV Bespoke de potrivire cu mostra permite satisfacerea si celor mai personale solicitari. Cu o capacitate aproape infinita de potrivire a culorilor, modelul Range Rover poate fi unic ca fiecare dintre noi. Autentic si original. Conform preferintelor dvs.

MODELUL DVS. RANGE ROVER SPORT. POVESTEA DVS.

Pentru cele mai detaliate personalizari, creatia dvs. foarte originala poate fi insotita de cuvintele si iconografia proprii. Blazonul familiei. Initialele muzei. Lasati inspiratia sa va ghideze la configurarea celor mai personale detalii ale modelului Range Rover Sport.

VEHICULE SV BESPOKE

NOUL RANGE ROVER

NOUL RANGE ROVER

Interpretati in stil propriu luxul si personalizarea Range Rover.
NOUL RANGE ROVER SPORT

NOUL RANGE ROVER SPORT

Pasional, impresionant, fara compromisuri.

INCEPETI PROCESUL DE PERSONALIZARE SV

Dati frau liber creativitatii si preferintelor personale, cu o combinatie de culori inspirate, materiale unice si designuri atent studiate ale echipei SV locale.