INSTALATI INCONTROL APPS

PASUL 1

PASUL 1

InControl Apps este disponibila pentru majoritatea smartphone-urilor cu sistem de operare Android si Apple iOS. Verificati daca dispozitivele sunt compatibile.
PASUL 2

PASUL 2

Descarcati si instalati pe smartphone lansatorul InControl Apps. Dupa instalare deschideti aplicatia.
PASUL 3

PASUL 3

Pentru a finaliza configurarea vi se va solicita sa urmati instructiunile din ghidul pentru pornire rapida automata. Apoi puteti sa conectati smartphone-ul la vehicul cu ajutorul InControl Apps.

CONECTATI SMARTPHONE-UL LA INCONTROL APPS

PASUL 1 - NUMAI DISPOZITIVE ANDROID

PASUL 1 - NUMAI DISPOZITIVE ANDROID

Pentru dispozitive Android: mai intai sincronizati si conectati smartphone-ul la vehicul, utilizand Land Rover Bluetooth (necesar pentru apeluri telefonice si redare audio). Acest pas nu este necesar pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS.
PASUL 2

PASUL 2

Asigurati-va ca dispozitivul dvs. este deblocat si ca nu sunt inchise dispozitivele de protectie (unele dispozitive blocheaza automat telefonul, atunci cand sunt inchise).
PASUL 3

PASUL 3

Utilizati cablul de conectare USB din dotarea smartphone-ului si conectati telefonul la portul USB al vehiculului.
PASUL 4

PASUL 4

Daca utilizati un iPhone si InControl Apps nu este deja activata, vi se va solicita sa deschideti aplicatia. Daca utilizati un telefon Android, puteti selecta Always Allow (permiteti intotdeauna), iar pe viitor mesajul nu va mai aparea.
PASUL 5

PASUL 5

Selectati InControl Apps de pe ecranul tactil. Numai aplicatiile care au trecut prin procesul de aprobare Land Rover pot fi utilizate impreuna cu InControl Apps. Este posibil ca unele dintre aceste aplicatii sa fie pe baza de abonament.
PASUL 6

PASUL 6

Pe ecranul tactil vi se va solicita sa selectati View (imagine) (utilizare aplicatii fara sunet) sau View and Listen (imagine si sunet) (utilizare aplicatii cu sunet, de ex. playere audio si telefon).

ACTUALIZARI DE SECURITATE PENTRU APPLE IOS

Ultimele actualizari de securitate incluse in sistemul de operare iOS9 si versiunile ulterioare solicita InControl Apps sa efectueze un scurt pas de autorizare, in vederea activarii fiecarei aplicatii compatibile a vehiculului. Pentru informatii suplimentare, consultati sectiunea actualizari de securitate din intrebarile frecvente InControl.

FUNCTII DE SECURITATE NOI

FUNCTII DE SECURITATE NOI

Dupa cum veti observa, aplicatiile care necesita permisiuni apar estompate si nu sunt disponibile pana cand procesul nu este finalizat.
ACORDAREA PERMISIUNILOR

ACORDAREA PERMISIUNILOR

Pe ecranul tactil al modelului dvs. Land Rover, selectati aplicatia estompata pe care doriti sa o deschideti si urmati instructiunile din partea stanga. In timpul procesului vi se va solicita de 2 ori sa acordati permisiunea de pe smartphone. Acest proces trebuie efectuat numai o singura data pentru fiecare aplicatie.
INFORMATII SUPLIMENTARE

INFORMATII SUPLIMENTARE

Este posibil ca smartphone-ul sa nu aiba instalata ultima versiune de software. Pentru a vedea daca este disponibila o actualizare, accesati meniul Settings (setari) al smartphone-ului.

ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL

SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL

SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL

Creati un cont My Land Rover InControl si conectati-va, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.
ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL

ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL

Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre Land Rover InControl.
TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Land Rover InControl.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Land Rover. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.