CREAREA PERSONALA A UNUI CONT LAND ROVER INCONTROL


Daca dealer-ul nu a creat un cont pentru dvs., efectuati procesul simplu de creare a unui cont, conectare si activare a functiilor InControl. Inainte de a incepe, asigurati-va ca aveti acces la vehicul, ca acesta este parcat in exterior, intr-o zona cu semnal bun in retea si ca aveti la indemana numarul de inmatriculare. De asemenea, aveti nevoie de seria de sasiu (VIN), care se regaseste in partea stanga a parbrizului sau in manualul de utilizare a vehiculului.

 • PASUL 1
  PASUL 1

  Accesati site-ul My Land Rover InControl si creati un cont, prin introducerea adresei de e-mail, astfel incat sistemul sa va poata trimite un e-mail privind inregistrarea. Dati click pe linkul de securitate din e-mail si urmati instructiunile de configurare de pe ecran.

  ACCESATI SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
 • PASUL 2
  PASUL 2

  Apoi vi se va solicita sa conectati vehiculul Land Rover la cont, pentru a confirma ca sunteti proprietarul sau un utilizator autorizat. Pentru a face acest lucru, va rugam sa accesati vehiculul in 60 de minute si sa finalizati configurarea. In caz contrar, procesul va fi reluat de la inceput.

 • PASUL 3
  PASUL 3

  Vi se va solicita sa introduceti detaliile vehiculului si sa acceptati conditiile legale. De asemenea, veti putea sa activati functia Journeys (calatorii).

APLICATIA LAND ROVER INCONTROL REMOTE PENTRU SMARTPHONE


Dupa ce ati finalizat procesul de activare, puteti descarca aplicatia Remote pentru smartphone si va puteti conecta la aceasta utilizand datele contului. Aplicatia este gratuita si include un mod demo.

SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL

 • ADAUGAREA UNUI VEHICUL IN CONT
  ADAUGAREA UNUI VEHICUL IN CONT

  Inainte de a incepe, asigurati-va ca aveti acces la vehicul, ca acesta este parcat in exterior, intr-o zona cu semnal bun in retea si ca aveti la indemana numarul de inmatriculare. De asemenea, aveti nevoie de seria de sasiu (VIN), care se regaseste in partea stanga a parbrizului sau in manualul de utilizare a vehiculului.
  Pentru a adauga un vehicul in cont, conectati-va si accesati fila Add Vehicle (adaugare vehicul). Urmati pasii de pe ecran, pentru a conecta vehiculul la cont.

  My Land Rover InControl
 • ELIMINAREA UNUI VEHICUL DIN CONT
  ELIMINAREA UNUI VEHICUL DIN CONT

  In momentul vanzarii, schimbului sau transferului dreptului de proprietate al vehiculului, trebuie sa-l eliminati din contul InControl. Pentru a face acest lucru, conectati-va la My Land Rover InControl, accesati fila Vehicle Settings (setari vehicul) si apasati butonul Remove Vehicle (eliminare vehicul).
  Daca aveti abonamente InControl in derulare, acestea vor fi transferate noului proprietar al vehiculului pentru restul perioadei de abonament, daca acesta isi configureaza contul InControl.

  My Land Rover InControl

ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL