ACTIVAREA INCONTROL PROTECT

PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE INCONTROL VA RUGAM SA ACTIVATI SERVICIILE INCONTROL ACHIZITIONATE.

INAPOI LA MANUALUL DE UTILIZARE LAND ROVER
CREAREA DE CATRE DEALER A UNUI CONT LAND ROVER INCONTROL

Dati click pe linkul din e-mailul despre InControl pe care vi l-a trimis dealer-ul, accesati site-ul InControl si urmati pasii simpli de pe ecran.

Daca nu ati primit de la dealer e-mailul de activare, verificati in folderul Spam sau luati legatura cu dealer-ul.

CREAREA PERSONALA A UNUI CONT LAND ROVER INCONTROL

Daca dealer-ul nu a creat un cont pentru dvs., efectuati procesul simplu de creare a unui cont, conectare si activare a functiilor InControl. Inainte de a incepe, asigurati-va ca aveti acces la vehicul, ca acesta este parcat in exterior, intr-o zona cu semnal bun in retea si ca aveti la indemana numarul de inmatriculare. De asemenea, aveti nevoie de seria de sasiu (VIN), care se regaseste in partea stanga a parbrizului sau in manualul de utilizare a vehiculului.

PASUL 1
Accesati site-ul My Land Rover InControl si creati un cont, prin introducerea adresei de e-mail, astfel incat sistemul sa va poata trimite un e-mail privind inregistrarea. Dati click pe linkul de securitate din e-mail si urmati instructiunile de configurare de pe ecran.
ACCESATI SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
PASUL 2
Apoi vi se va solicita sa conectati vehiculul Land Rover la cont, pentru a confirma ca sunteti proprietarul sau un utilizator autorizat. Pentru a face acest lucru, va rugam sa accesati vehiculul in 60 de minute si sa finalizati configurarea. In caz contrar, procesul va fi reluat de la inceput.
PASUL 3
Vi se va solicita sa introduceti detaliile vehiculului si sa acceptati conditiile legale. De asemenea, veti putea sa activati functia Journeys (calatorii).
APLICATIA LAND ROVER INCONTROL REMOTE PENTRU SMARTPHONE

Dupa ce ati finalizat procesul de activare, puteti descarca aplicatia Remote pentru smartphone si va puteti conecta la aceasta utilizand datele contului. Aplicatia este gratuita si include un mod demo.

DOWNLOAD FOR APPLE IOS
DOWNLOAD FOR ANDROID

SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
MY LAND ROVER INCONTROL
ADAUGAREA UNUI VEHICUL IN CONT
Inainte de a incepe, asigurati-va ca aveti acces la vehicul, ca acesta este parcat in exterior, intr-o zona cu semnal bun in retea si ca aveti la indemana numarul de inmatriculare. De asemenea, aveti nevoie de seria de sasiu (VIN), care se regaseste in partea stanga a parbrizului sau in manualul de utilizare a vehiculului.

Pentru a adauga un vehicul in cont, conectati-va si accesati fila Add Vehicle (adaugare vehicul). Urmati pasii de pe ecran, pentru a conecta vehiculul la cont.
ELIMINAREA UNUI VEHICUL DIN CONT
In momentul vanzarii, schimbului sau transferului dreptului de proprietate al vehiculului, trebuie sa-l eliminati din contul InControl. Pentru a face acest lucru, conectati-va la My Land Rover InControl, accesati fila Vehicle Settings (setari vehicul) si apasati butonul Remove Vehicle (eliminare vehicul).

Daca aveti abonamente InControl in derulare, acestea vor fi transferate noului proprietar al vehiculului pentru restul perioadei de abonament, daca acesta isi configureaza contul InControl.
ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL
SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
Creati un cont My Land Rover InControl si conectati-va, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.
ACCESATI SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre Land Rover InControl.
CONTACT
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Land Rover InControl.
EXPLORATI TERMENII SI CONDITIILE

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Land Rover. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

TERMENI SI CONDITII
Aflati mai multe despre termenii si conditiile Land Rover InControl
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adăugați până la trei modele de comparat
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer
CONTACT
Discutati despre sistemul InControl cu cel mai apropiat dealer